Știu doar câțiva oameni de la care lumea din The Witcher 3 este un fel de purgatoriu cu tema fanteziei între jocuri cu cărți măiestroase. Ar ignora vânătoarea de monștrii sau seducția vrăjitoarelor doar pentru a deveni un jucator profesionist ambulant de Gwent. Mod-ul Hearts of Card a fost făcut pentru acești oameni.

Este o schimbare simplă, totuși una mare – de fiecare dată când o lovitură de sabie atinge un inamic, declanșează un joc de Gwent. Câștigă-l și orice inamic din apropiere va fi ucis instant de forța brută a cardurilor tale. Pierde-l și Geralt va cădea la pământ mort, probabil plin de rușine. Aici se poate vedea mai clar:

Creatorul mod-ului presupune că te vei putea juca prin întreaga campanie fără probleme folosindu-l, chiar dacă cu cât e mai mare nivelul inamicului și cu cât nivelul de dificultate ales e fi mai mare, cu atât setul de carduri al inamicului va fi mai bun.

Lăsând totul la o parte, este ceva destul de „atrăgător” despre ideea de a intra în mijlocul corăbiei lui Wild Hunt, provocând un câine la un meci de Gwent și doborând cei mai puternici inamici ca rezultat. Mă bag.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte