Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Știu doar câțiva oameni de la care lumea din The Witcher 3 este un fel de purgatoriu cu tema fanteziei între jocuri cu cărți măiestroase. Ar ignora vânătoarea de monștrii sau seducția vrăjitoarelor doar pentru a deveni un jucator profesionist ambulant de Gwent. Mod-ul Hearts of Card a fost făcut pentru acești oameni.

Este o schimbare simplă, totuși una mare – de fiecare dată când o lovitură de sabie atinge un inamic, declanșează un joc de Gwent. Câștigă-l și orice inamic din apropiere va fi ucis instant de forța brută a cardurilor tale. Pierde-l și Geralt va cădea la pământ mort, probabil plin de rușine. Aici se poate vedea mai clar:

Creatorul mod-ului presupune că te vei putea juca prin întreaga campanie fără probleme folosindu-l, chiar dacă cu cât e mai mare nivelul inamicului și cu cât nivelul de dificultate ales e fi mai mare, cu atât setul de carduri al inamicului va fi mai bun.

Lăsând totul la o parte, este ceva destul de „atrăgător” despre ideea de a intra în mijlocul corăbiei lui Wild Hunt, provocând un câine la un meci de Gwent și doborând cei mai puternici inamici ca rezultat. Mă bag.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte