Enermax Squa RGB

Se poate spune că Ubisoft este de neegalat în teritoriul AAA când vine vorba de susținerea jocurilor sale pe termen lung, punct de vedere dovedit de update-ul mare de azi pentru Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands; update care vine cu două luni înainte de lansarea noului Ghost Recon Breakpoint.

Cel mai recent update pentru Wildlands aduce modul de joc numit „Mercenaries”. În esență, modul este un battle royale la scară mai mică decât suntem obișnuiți și are un gameplay PvPvE în stilul lui Hunt: Showdown. Opt jucători sunt parașutați într-o hartă free-for-all și muncesc să termine obiectivele date și să fie evacuați din zona de luptă.

Din perspectivă, modul nu este complicat, având trei faze per meci. Faza 1 e cercetarea în care jucătorii nu încep niciun fel de echipament sau arme. Ei au nevoie să găsească transmițătoare radio ca să reducă zona potențială de extracție. Radiourile sunt descoperite prin informații, informații care oferă și locația celorlați jucători, echipamentului rar și vehiculelor din meci.

Odată ce toate trei transmițătoarele radio au fost activate, va fi chemat un elicopter la punctul de evacuare. Odată ajuns jucătorul la locul de extracție, el trebuie să stea în zona marcată pentru un anumit timp ca să fie evacuat.

Ubisoft numește Mercenaries drept un mod de joc „experimental”, pe care probabil îl folosește pentru a testa în avans un mod de joc din Ghost Recon Breakpoint.

Ghost Recon Wildlands: Mercenaries Update este disponibil începând de astăzi, 18 iulie.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte