O expansiune uriașă aduce noi monștri, provocări și caracteristici de gameplay, plasate în cea mai extinsă regiune de până acum.

Jucătorii de pe PC ar face bine să își dezvolte abilitățile de vânătoare de pe acum, deoarece Capcom a confirmat că Monster Hunter World: Iceborne ajunge pe Steam în 9 ianuarie 2020. Expansiunea masivă deja disponibilă pe PS4 și Xbox One, dezvoltă pe fiecare aspect al jocului best-seller Monster Hunter: World, cu o cantitate enormă de conținut nou incluzând cea mai mare regiune din joc de până acum, o multitudine de monștri și subspecii pentru a le da de lucru vânătorilor, noi opțiuni de gameplay și altele.

Versiunea pentru PC de Iceborne va include caracteristici precum un high resolution texture pack, setări de grafică customizabile și support DirectX 12. În plus, controalele pentru mouse și tastatură vor fi în mare reajustate pentru a facilita un control mai intuitiv cu privire la noile acțiuni și abilități disponibile pe PC. Mai multe informații despre versiunea de PC sunt disponibile pe site-ul oficial Monster Hunter World: Iceborne.

Monster Hunter World: Iceborne îi trimite pe jucători să exploreze noul Hoarfrost Reach, o zonă nouă acoperită de zăpadă care se extinde progresiv odată cu povestea și care constituie casa noului Elder Dragon, Velkhana. Pentru a-i ajuta pe vânători de alungul călătoriei, au fost adăugate noi caracteristici de gameplay, inclusiv mecanica Clutch Claw și update-uri la toate cele 14 tipuri de arme pentru opțiuni de luptă suplimentare. Printre noile caracteristici de gameplay se mai numără și o scară de dificultate pentru doi jucători, abilitatea de a călări monștri mici ca să traversezi hărțile și funcționalitatea Hunter Helper pentru a-i motiva pe jucătorii de rank mare să îi ajute cu progresia prin joc pe jucătorii de rank mic.

Sunt acum disponibile diverse opțiuni de precomandă pentru toți jucătorii de pe PC, cu diferite bonusuri precum un set de armură Yukomo Series. Pentru utilizatorii existenți, expansiunea este disponibilă pentru 39,99 euro, iar pentru nou veniți, Monster Hunter World: Iceborne Master Edition conține jocul în sine și expansiunea Iceborne în format digital la prețul de 59,99 euro.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte