Monster Truck Destruction Review
Gameplay3
Sunet5.5
Grafică3.5
4Overall Score
Reader Rating: (2 Votes)
6.7

Monster Truck Destruction a fost lansat de ODD Games în 2012 și este un racing care lasă de dorit la cam toate capitolele.

Gameplay

Când spui Monster Truck imediat te gândești la explozii, ei bine jocul ăsta nu are așa ceva, nici măcar o artificiu când termini cursa. În orice mod ai juca: Freestyle, Drag sau Racing când intri în „rulote” parcă ai intra în niște cutii, dar de fapt chiar asta faci….

piu

Când treci peste mașini cu un monster truck care roata lui este cât o mașină, te-ai aștepta să se întâmple ceva cu acea mașină, dar nu, ele au fost strivite înainte sau rămân intacte.

jhdfh

Controlul lasă și el de dorit, mie unul mi se pare că nu a fost optimizat pentru PC, după părerea mea este chiar mai prost decât pentru telefon/tabletă. Adică dacă te rostogolești și vrei să te redresezi, te învârţi de parcă ai vrea să-ţi iei zborul. Cu toate astea controlul te ajută să faci niște cascadorii amuzante chiar dacă multe le-am făcut din greșeală și mă enervam, erau amuzante.

Îmi place că are o mare varietate de camioane și trebuie să le upgradezi.

mzl.puffgopz.320x480-75

Sunetul

Sunetul camioanelor este acceptabil. Cu privire la muzică nu pot să spun altceva decât că producătorii au făcut o alegere bună, adică ce alt gen de muzică s-ar fi potrivit mai bine cu tema jocului decât rock/metal?!

Grafică

Texturile și elementele vizuale îmi aduc aminte de jocurile din 2005-2006, singurul efect care îmi place este modul în care se distruge camionul tău, în rest așa cum am spus mai sus efectele lasă de dorit.ncv

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte