Monumental Failure Review
GAMEPLAY7.5
GRAFICĂ ȘI SUNET6.5
7Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Monumental Failure lansat în data de 17 ianuarie 2017  este un joc bazat pe construcția celor mai mari monumente istorice ale omenirii . Jocul îți da puterea să recreezi unele dintre cele mai impresionante arhitecturi ale lumii cu ajutorul unor  incredibile și totodată amuzante tehnici de construcție ăn care este inclus chiar și gagdet-ul care face furori printre tinerii de azi , hoverboard-ul .

Trailerul jocului îl puteți viziona mai jos :

Monumental Failure este  un joc mai mult decât simplu , fără detalii care nu îsi au locul , e un joc bine gândit chiar dacă nu se poate compara cu marile jocuri lansate în 2017. Tot ce trebuie sa faci în joc este  să construiești cât mai bine una dintre cele mai mari și vechi construcții ale umanității, cu ajutorul unor tehnici neobișnuite, pentru a strânge căt mai multe puncte, iar astfel vei debloca nivelul următor cu altă construcție. Putem spune că acest joc ne aduce aminte oarecum de școală pentru fiecare piesă a construcției  primești o nota de la 0 până la 10 în funcție de cum o poziționezi.

Monumental Failure se poate juca și împreună cu alți prieteni pentru a face totul mai distractiv . În caz că ai un prieten care crede că este mai bun ca tine în construcții și tot ce ține de acest domeniu acesta este jocul potrivit pentru a demonstra care este mai bun .

 

Având în vedere că este un joc care ca gameplay nu oferă asa multe putem spune că grafica este decentă, un joc destul de bine optimizat . Nu am multe de comentat la capitolul de grafică în schimb sunetul este cel putin pe gustul meu cu efecte audio in-game care nu te deranjează și cu o muzică de fundal relaxantă .

Concluzie

În concluzie Monumental Failure e  tipul de joc care te relaxează , îl putem numi jocul de sâmbată seară în care se strâng toți prietenii si distracția e la ea acasă. După aproximativ 2 ore de joc intens am terminat toate nivelurile și sper ca cei de la Scary Wizard să nu uite de joc și să revină cu un update cu câteva construcții noi . Jocul îl puțeti găsi pe steam la prețul de 9,99 euro , iar chiar dacă la prima vedere am spus că jocul nu merită banii, după cateva zeci de minute de joc vă pot recomanda cu căldura jocul mai ales dacă îl puteți juca împreună cu prietenii .

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte