Studiourile NetherRealm au fost pe un model pentru ultimul deceniu, alternând între francizele Injustice și Mortal Kombat la fiecare câțiva ani. Cel mai recent joc lansat a fost Injustice 2 în 2017, pe când Mortal Kombat 10 a fost lansat în 2015.

Spre bucuria fanilor, la Game Awards 2018 a fost anunțat Mortal Kombat 11. Acesta se lansează pe data de 23 aprilie 2019.

Am avut și noi ocazia sa testam Mortal Kombat 11, versiunea beta.

 

Beta ne-a oferit cinci caractere din lista, caracteristici de personalizare, interviuri online și modul arcade „Tower Klassic”. Caracterele prezentate în beta au fost Scorpion, Kabal, Skarlet, Jade și Baraka. M-am dus mai întâi la meniul de personalizare pentru a vedea cum vor implementa această caracteristică de la Injustice 2 și pentru că munca mea nu ar fi salvată la închiderea jocului. Pentru fiecare caracter, puteți schimba echipamentul, trei unelte unice și puteți adăuga și mișcări speciale. Echipamentul a fost cosmetic numai în beta, dar în jocul complet, vom putea adăuga puteri, care presupun că va afecta statisticile.

 

Fundamentele unei lupte nu s-au schimbat mult; Încă încercam să-mi bat adversarul și să-i aplic o lovitură finală. Cele mai mari schimbări sunt contorul de luptă și „mișcarea cu raze X”. Acestea sunt acum cunoscute sub numele de „Fatal Blow”. Mai întâi de toate, „Fatal Blow” este o evoluție a „mișcării cu raze X” și poate fi utilizată numai la un nivel de viață scăzut și doar o dată pe luptă. ADN-ul „mișcării cu raze X” poate fi acum găsit în mișcările „Krushing Blow” care au diferite cerințe pentru a fi putea fi folosite.

Aplicarea tuturor acestor mecanisme noi în abilitățile mele de luptă a durat ceva timp, dar am început să apreciez cât de tensionată poate fi fiecare luptă cu aceste schimbări. Trebuie să învățați cum să utilizați în mod corespunzător aceste mecanisme noi la timpul potrivit pentru a executa o lovitură fatală. 

 

Pentru oricine poate avea rezervări din cauza noilor modificări, acesta este încă un joc Mortal Kombat . Veți continua să vă bateți cu adversarul într-o luptă sângeroasă, în timp ce decesele sunt încă înspăimântătoare și ușor de executat. 

Ceea ce apreciez la Mortal Kombat 11 față de Mortal Kombat X este că NetherRealm s-a îndreptat ușor spre un realism întunecat de data asta. MK X a simulat stilul unui film din universul extins DC. Comparația este ironică și poate părea ciudată, dar acesta este cel mai bun mod în care îl pot descrie. Schimbarea stilului este destul de mare și din fericire este o schimbare ăn bine.

Am primit o cantitate generoasă de conținut pentru această perioadă beta și am fost foarte mulțumit. Aceste schimbări noi vor avea nevoie de mult timp pentru mulți fani să se agite, dar Mortal Kombat 11 este un pas important în evoluția francizei. Nu este prima dată când am văzut personalizarea într-un joc NetherRealm, dar vom vedea că această caracteristică recentă va fi testată într-o nouă interfață care îi va ajuta să decidă ce funcționează și ce nu. Aștept cu nerăbdare lansarea Mortal Kombat și mă voi întoarce cu o revizuire completă după ce jocul complet va apărea pe 23 aprilie.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte