NetherRealm Studios a dezvăluit cel de-al doilea Kombat Pack pentru Mortal Kombat X, acesta urmând să adauge încă patru personaje suplimentare jocului de lupte publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment.

Într-o manieră similară cu primul astfel de pachet, Kombat Pack 2 va fi compus atât din luptători clasici ai seriei Mortal Kombat, cât și din personaje invitate. Din prima categorie vor face parte Bo Rai Cho, maestrul șaolin bețiv, precum și Tri-Borg, un cyber ninja ce va reuni puterile lui Cyrax, Sektor și a versiunii robotice a lui Smoke.

Locurile invitaților vor fi ocupate de Leatherface (din serie de filme horror Texas Chainsaw Massacre) și Alien (extraterestrul xenomorf din seria de filme cu același nume). Astfel, pentru prima oară într-un astfel de joc, se va putea pune în scenă lupta dintre cei mai temuți extratereștri ai tuturor timpurilor: Alien și Predator (acesta din urmă a fost oferit în primul Kombat Pack).

Mortal Kombat X, precum și primul Kombat Pack, sunt disponibile în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Luptătorii din Kombat Pack 2 vor fi lansați pe parcursul anului viitor.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte