Enermax Squa RGB

Milestone, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri de curse, este mândru să anunțe că MXGP3 va beneifica de moduri de personalizare îmbunătățite și „mai extreme” a motocicletelor și a personajelor. De-alungul ultimilor câțiva ani, tehnologia de la Milestone a evoulat foarte mult mulțumită achiziționării unui engine nou de grafică, permițând companiei să obțină rezultate care îi vor lăsa cu gura căscată pe majoritatea gamerilor, chiar și pe cei cu așteptări ridicate.

Acum în noul titlu te vei putea simți ca un adevărat star al motocrosului. Ai de ales între 300 de componente oficiale, cu 40% mai multe piese de personalizat față de ediția precedentă și cu peste 75 de mărci cu care să îți personalizezi personajul și să creezi combinații unice pentru motocicleta ta.

Odată ce ți-ai creat personajul și vehiculul, ești gata să intri pe pistă și să crești reputația și rankul, ca apoi să fii sponsorizat de unul dintre cei 12 parteneri Official Motocross Championship disponibili în joc. Poți alege să continui cursele în echipa ta personalizată sau cu una dintre cele oficiale oferite de artiștii de la Milestone, până la ultimul detaliu, în colaborare chiar cu sponsorii.

MXGP3 a fost creat în Unreal® Engine 4, oferind experiențe de joc la un nou nivel. Gameplayul fără precedent și îmbunătățirile la grafică vor asigura o calitate înaltă a texturilor, particle effects de spectacol și iluminare îmbunătățită care va afecta vizibilitatea motocicliștilor în funcție de vreme și de terenul traseului. Pe deasupra, jucătorilor le vor fi îndeplinite toate dorințele cu prezența unui sistem de înregistrare și reproducere audio nou și cu fizici realiste.

MXGP3 – The Official Motocross Videogame va fi disponibil începând cu 20 iunie în formă digitală și în magazine pentru PlayStation 4, Xbox One și Steam PC.

MXGP3

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte