Enermax Starryfort SF30

Mythic Wonders: The Philosopher's Stone Review
Poveste4.5
Gameplay5
Grafică4
Sunet4.5
4.5Overall Score
Reader Rating: (1 Vote)
4.0

Mythic Wonders: The Philosopher’s Stone este un joc de aventură cu obiecte ascunse, acesta a fost lansat recent pe Steam, mai exact pe 21 aprilie. Jocul este produs de Organic 2 Digital Studio și distribuit de Artifex Mundi.

Poveste

Emma a avut un coșmar despre unchiul ei, Alfred. Ea încearcă să-și caute unchiul, care a dispărut. Alfred și Emma au lucrat la asamblarea unui portal către o altă lume, lucrarea a fost bazată pe indicațiile găsite într-un manual antic de către Alfred. După ce l-au construit, Alfred a descoperit cum să activeze puterile acelui portal și a dispărut în lumea de dincolo. Emma își propune să-l salveze pe Alfred și să descopere secretele din spatele portalului. Povestea nu este una originală sau măcar captivantă.

Mythic

 

Gameplay

În Mythic Wonders: The Philosopher’s Stone, jucătorii umblă dintr-o parte în alta utilizând o interfață de tip point-and-click. Locul scenei se poate schimba doar dând click pe săgețile care apar de obicei când dai cursorul în dreptul unei uși, sau în partea de jos a ecranului pentru a te întoarce. Jucătorii au un inventar în partea de jos a ecranului, unde se găsesc diferitele elemente pe care le-au obținut.

Mythic

Dacă nu poți ghici unele obiecte, te poți folosi de ajutorul bilei din colțul drept-jos. Unde pentru a o folosi din nou, trebuie să aștepți 20 de secunde. Nu ai răbdare să aștepți 20 de secunde? Ei bine poți băga jocul în bară și să cauți cuvântul respectiv pe Google Translate, dar jocul nu va mai avea acel farmec, în care îți pui capul la contribuție sau dai click pe orice obiect poate-l găsești pe cel care trebuia. Când trebuie să găsești obiectele speciale (cele ce sunt scrise colorat) trebuie să interacționezi cu obiectele pentru a le găsi, de exemplu trebui să găsești o cheie pentru a deschide un cufăr, ca să găsești unul dintre obiectele speciale.

Mythic

 

Mythic Wonders: The Philosopher’s Stone are o diversitate de puzzle-uri, de la a descifra coduri pentru portal la un joc care pare a fi un fel de șah. Din păcate nu toate puzzle-urile au un buton de reset, ceea în unele situații este o necesitate. Deoarece se mai întâmplă să faci o greșeală, iar din cauza unei singure greșeli să trebuiască să termini jocul, pentru a începe altul nou, este enervant.

Mythic

 

Grafică și sunet

Grafica este grozavă, dar uneori imaginile se decolorează. Efectele vizuale sunt acceptabile, cam slabe, dar se acceptă. Dialogurile sunt bine interpretate, efectele sonore sunt slăbuțe, muzica din joc nu are nimic special care să ma impresioneze, doar că se schimbă în funcție de momentul jocului.

Mythic

 

Concluzie

Spre deosebire de Tibetan Quest: Beyond the World’s End, Mythic Wonders: The Philosopher’s Stone este un joc banal cu obiecte ascunse, nu are nimic special decât efectele vizuale, care nici ele nu sunt prea strălucite. Poți comanda jocul de pe Steam, la prețul de 7,99$, dar momentan până pe 28 aprilie, are o reducere de 40% și costă 4,79$.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte