Asrock

MyWorld Review
Poveste7.5
Grafică6
Sunet6.5
Gameplay7
6.8Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

MyWorld a fost lansat pentru prima dată în San Francisco, CA, pe data de 15 martie 2017 pe platforma Steam. MyWorld este un 3D-RPG nou și unic multiplayer Sandbox mondial, în cazul în care poţi să-ţi creezi proprile mape şi să le împărtăşeşti prietenilor. Eliberați-vă imaginația! Puteți crea, împărtăși și juca aventuri 3D uimitoare cu comunitatea în creștere. Joacă MyWorld – unde Little Big Planet întâlnește sufletele întunecate, Zelda şi Diablo!

MyWorld este un joc în care jucătorii construiesc jocuri – oricine poate construi orice își imaginează pentru a fi jucat în orice mod de joc pe care doresc. Aceste jocuri pot fi apoi stocate în condiții de siguranță pe un fișier local sau încărcat pentru a fi distribuit și îmbunătățit de comunitatea MyWorld. Jucătorii pot construi scene stabile, regulile și pot decide cine joacă jocul, adică constructorii de joc pot seta un joc ca single-player, PvP sau Co-Op.
Spune Lee Bamber, CEO al creatorilor de jocuri: „Viziunea noastră a fost să creăm Lumea lui MyWorlds, un univers populat de jocuri create de utilizatorii MyWorld; unde puteți lua orice lume, și facând-o proprie, și cu controale ușor de utilizat, puteţi inventa experiențe pentru a juca și partaja cu prietenii. La lansare, vor exista aproape 100 de jocuri pentru a juca prin intermediul Steam, pe măsură ce comunitatea începe să producă și să împărtășească propriile lor creații, o să apară mai multe variante şi on-line.“
Încărcați jocul și ajungeți la „HUB”, o zonă în care puteți progresa prin intermediul programului prin portaluri. Toate cele frumos stabilite cu fiecare portal intitulat pentru ușurința de utilizare, este o atingere frumoasă, folosind această zonă în loc de meniul standard de start funcționează bine cu acest tip de joc. Este ușor să navigați în zona preferată, să schimbați personajele sau să părăsiți jocul prin portalul roșu intimidant. Această simplitate este o caracteristică cheie a programului și una care va fi potrivită pentru audiențele mai tinere. De fapt, jocul în ansamblul său are un simț despre el, care implică obiectivul său primar sunt jucătorii Minecraft, cei de 10-15 de ani, care caută ceva mai puțin avansat decât construirea.

Începând cu partea „jocului” din My World, se simte cel mai slab aspect al jocului în acest moment. Treci prin portalul tău și te duci la magazinul de aburi pentru a căuta conținutul comunității. Jocuri pe care jucătorii înșiși le-au creat și au postat pentru a vă juca. Este o abordare drăguță, având totul setat prin aburi, deoarece aceasta utilizează ratingul de abur, făcând-o ușor să găsească jocuri de top, dar în același timp se simte puțin ciudat. Necesitatea de a părăsi complet jocul și de a încărca un program secundar se simte depășită.
Redarea jocurilor este un amestec de distracție și plictiseală, acest lucru este mai mult decât probabil din cauza gamei de vârstă dorite pentru joc și a layout-ului simplu / controalelor pe care le-ați oferit. Ceea ce puteți juca este destul de limitat în prezent, și nimic în profunzime nu a atras ochii. Deși este evident că multe dintre jocuri au fost preluate mult timp, grație graficelor foarte simple, sistemelor vechi de școală care utilizează doar citirea, a devenit foarte monotonă foarte repede. Imaginați-vă o foarte veche școală World of Warcraft, dar cu opțiuni foarte limitate, și veți ajunge undeva aproape de jocuri

Este evident că pentru aceste jocuri făcute de jucători să devină distractive, trebuie să existe mai multe opțiuni în joc pentru a vă ajuta să vă conectați cu aceste creații. În această etapă timpurie a dezvoltării jocului nu este posibil acest nivel de complexitate, dar în viitor cine știe. Cu personalizare limitată a caracterului, interacțiune, controale simple și opțiuni limitate ale lumii. Partea de jocuri ale My World este slabă în acest moment, dar asta nu înseamnă ca este vina programului sau chiar jucătorilor / creatorilor.
Încă o dată, utilizarea controalelor simple vă ajută să creați lumi în cel mai scurt timp, cu o gamă bună de opțiuni de la peisaje la obiecte, la şefi. Petreceți destul timp aici și ați putea crea un peisaj foarte complex, de la piramide la păduri învechite. Există câteva opțiuni care lipsesc și care ar fi trebuit să fie incluse, chiar și în această etapă timpurie, cum ar fi râurile / lacurile și capacitatea de a avea diferite biomi – cum ar fi zăpada sau nisipul. Opțiunea cea mai apropiată disponibilă a schimbat fundalul orizontului la o imagine ușor diferită.

Abilitatea de a crea quest-uri și de a folosi dialogul personalizat este excelentă și așa cum se arată de mai multe ori – este simplu de utilizat. Acest lucru vă oferă libertatea deplină de a crea orice tip de aventură pe care o considerați potrivită, deși așa cum a fost explicat mai devreme, în momentul în care visele tale de o poveste grozavă nu se transferă întotdeauna într-un joc distractiv. În ansamblu, ideea unui joc în care puteți crea propriul RPG este un concept bun și programul de bază pe care îl utilizați este excelent. Cu o sumă potrivită de optimizare în locurile potrivite de dezvoltatori, My World ar putea fi un proiect excelent, deși unul potrivit pentru jucătorii mai tineri. Cea mai bună modalitate de a angaja utilizatorii în vârstă ar fi să facă din creație / program mai detaliat și mai aprofundat. Dar asta ar pierde ceea ce o face ideea astăzi. Un joc simplu care vă permite să creați ceea ce doriți cu povestea pe care doriți să o jucați.
Poveste
My World este un joc de tip RPG, nu putem spune prea multe despre povestea acestui joc decât doar dacă avem curajul să pătrundem în adâncul acestui joc şi să ne creăm propria lume, propria poveste, propriile reguli. Putem spune că acesta este punctul forte al jocului şi cu ajutorul lui se va clasa curând în topul jocurilor RPG.
Grafică
În opinia mea ca şi gamer care pune accent maxim pe grafica unui joc, grafica este cea mai importantă caracteristică urmată de poveste, sunet, etc. Grafica acestui joc este una specifică jocurilor de tip RPG, aş putea spune ca este mai mult decât suficient pentru un joc ca şi My World.
Sunet
Sunetul care predomină în jocul My World este structurat perfect pentru a crea o atmosferă incitantă care să te facă să-ţi dobori până la ultimul adversar. Sunetul se schimbă în funcţie de mapa în care te afli, astfel te poţi relaxa pe melodii ambientale.
Gameplay
Aş putea descrie întregul gameplay al acestui joc numai printr-un singur cuvânt şi anume: „RPG”. MyWorld este un joc clasic de tentă jucătorilor de Minecraft prin care îţi poţi crea propria „lume” chiar şi propriul joc doar cu ajutorul unei tastaturi şi al unui mouse.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte