Register
Or


A password will be e-mailed to you.

NBA 2K18 Review
Grafică8.5
Gameplay9.5
Raport calitate/preț7.5
8.5Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

NBA 2K18 este produs de Visual Concepts și distribuit de 2K și a fost lansat pe Steam pe 14 septembrie, iar pe Xbox One și PS4 (variantă testată de noi) pe 15 septembrie 2017.

Caracteristici:

RUN THE NEIGHBORHOOD
Viitorul modului de carieră e aici, lăsându-te să joci așa cum vrei. Croiește-ți drumul în NBA, joacă în Playground Park, alătură-te circuitului Pro-Am sau exploră magazinele din noul meniu de Neighbourhood. Noutăți la sistemul MyPLAYER, cea mai mare colecție de persoane incluzând jucători NBA și multe altele.

The Road to 99
Modul ce recompensează jucătorii pentru imbunătățirea statutului din MyPLAYER, indiferent ce mod decid să joace. Vine alături de un sistem legat de Pro-Am, Park și călătoria ta în NBA din MyCAREER. Atributele tale, animațiile și insignele, toate combinate pentru a defini stilul tău de joc în drumul către scorul de 99 puncte.

Crearea jucătorilor a fost îmbunătățită
Poți crea orice jucător în MyPLAYER, fie scanându-ți fața cu aplicația de mobil MyNBA2K18 sau construind una după bunul plac folosind opțiunile din joc. Tipurile de păr au fost actualizate cu noi opțiuni și aparențele fizice au fost îmbunătățite pentru a reprezenta aspectul unic pe care ți-l dorești.

MyTEAM
Colectează cartonașe cu jucătorii din NBA, legendele de ieri și de astăzi. Joacă într-o varietate de moduri online și offline.

Super Max
Construiește o echipă și joacă împotriva altor jucători cu abilități similare într-un nou mod de sezon. Cu un buget limitat, trebuie să cumperi 13 jucători și va fi nevoie de strategie pentru fiecare rundă de joc. Premiile sunt bazate pe performanța ta din fiecare rundă, demonstrându-ți că fiecare meci contează.

Pack & Playoffs
Există un nou mod ce te provoacă să-ți construiești cea mai bună echipă formată din cinci jucători din pachetele ce le vei deschide în fiecare rundă. Joacă împotriva echipelor altor jucători pentru a avansa și a câștiga premii mai bune. Cu „Pack & Playoffs” este o nouă echipă și o nouă experiență în fiecare rundă.

Competiții programate
Joacă 30 de meciuri cu fiecare dintre cele 30 de echipe din NBA. Câștigă puncte în MyTEAM și premii în drumul spre cele 900 de competiții unice bazate pe programul 2017-18 NBA.

Cele mai bune echipe din toate timpurile
Cei mai buni jucători din istoria NBA din toate cele 30 de echipe, împreună, într-o franciză All-time pentru prima oară. Joacă și descoperă echipele supreme sau încearcă toate cele 30 de echipe istorice în modul All-Time Domination.
Echipele clasice
Joacă alături de 62 de echipe din NBA, din trecut, dar și 17 noi adăugate. Joacă împotriva echipelor curente din NBA, vezi reluările finalelor, află dacă Shaq și Kobe se pot compara cu vechipe echipe Lakers din trecut sau joacă alături de Bulls din ’97-98 împotriva Warriors din ’15-16 pentru a înceta discuțiile pentru totdeauna! Posibilitățile sunt nenumărate!

Gameplay

După cum puteți vedea în gameplay-ul de mai jos, jocul a avut parte de îmbunătățiri semnificative pe partea de gameplay. Mecanica a fost schimbată și acum putem vedea cum controlul jucătorului atinge un nou nivel al realismului. Totul este mai natural, mai fluent. Toate driblingurile făcute cu mingea, atât și săriturile sau diferitele blocaje sau atacuri ale adversarilor se mișcă impecabil și toate acestea nu mai sunt formate din animații predefinite. Noua tehnologie dinamică creează animații pe loc pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă. Și modul în care arunci mingea la coș a fost schimbat. Au fost aduse îmbunătățiri ce te recompensează cu puncte pentru lovituri precise.

Grafică

Producătorul a acordat foarte multă atenție detaliilor și felului în care arată jucătorii din NBA. Aceștia au fost reproduși cât mai precis, de la cele mai mici detalii, cum sunt cicatricile, până la tatuajele sterse. Sistemul jucătorilor a fost regândit pentru acuratețea psihicului fiecărui jucător din ligă, iar fețele jucătorilor au fost refăcute de la 0 pentru a obține mai multe detalii și a răspunde mult mai realistic la lumină.
Accesoriile și echipamentele de joc din toate cele 30 de echipe ale NBA au fost refăcute până la cea mai mică cusătură. Folosind tehnologia True Color, echipele n-au arătat niciodată mai autentic iar albul n-a fost niciodată atât de frumos. Iar cu noul sistem al corpurilor jucătorilor, uniformele se așează perfect pe fiecare tip de corp. Pentru a completa perfect aspectul jucătorilor din NBA, utilizatorii se vor bucura de cea mai mare colecție de pantofi sport și accesorii scanate din istoria NBA 2K.

Vă invităm să urmăriți un gameplay pe PS4 făcut de Marius (ne cerem scuze pentru sunetul aproape inexistent) și să ne spuneți părerea voastră despre joc.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte