Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Astăzi Saber Interactive a lansat un joc care aduce nimic mai mult decât acțiunea arcade clasică din NBA. Fiind chiar acum disponibil pe Xbox One, PS4, Nintendo Switch și Steam PC, noul NBA Playgrounds îți permite să îți etalezi cele mai bune abilități ale tale în modul clasic arcade 2v2.

Cu ocazia de a juca drept superstarurile NBA și legendele din trecut, inclusiv pe LeBron JamesSteph Curry și Shaquille O’Neal, sistemul de progresie în Playgrounds te va lăsa să deblochezi mai departe alți jucători NBA, în timp ce modurile solo, local și online multiplayer vor găzdui turnee online.

nba

Caracteristici ale jocului:

  • Îmbunătățește-ți stilul de joc! Cu sistemul de progresie deblochează treptat noi jucători NBA. Descoperă mișcări noi pentru fiecare jucător pe măsură ce le crești nivelul de experiență.
  • Turnee și Online Play. Joacă-te solo, cu prieteni în local și online multiplayer sau împotriva lumii în turneele online.
  • Un număr imens de jucători NBA. Mari personalități ale baschetului din prezent și din trecut ale echipelor oficiale NBA  sunt disponibile la lansare. Încă câteva sute vor fi adăugate pe parcursul timpului.
  • Mișcări noi și elaborate.
Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte