Enermax Squa RGB

Conform wall-street.ro, Netflix se va lansa și în România în luna ianuarie a anului viitor. Site-ul susține că acest lucru a fost confirmat de două surse din industria IT&C, dar acestea nu sunt menționate.

„Strategia noastră de expansiune internațională din ultimii ani a fost să ne extindem cât mai repede, rămânând totodată profitabili la nivel global. Progresul a fost atât de puternic, încât putem finaliza expansiunea globală în următorii doi ani, deci mult mai devreme decât ne-am așteptat. […] Accelerarea extinderii la 200 de țări va fi posibilă mai ales grație dezvoltării extraordinare a internetului, inclusiv pe telefoane, tablete și televizoare inteligente”, au declarat Reed Hastings, CEO Netflix, și David Wells, CFO-ul companiei, într-o scrisoare adresată, la începutul lui 2015, acționarilor Netflix, notează wall-street.ro.

unotelly2-630x325

Rămâne de văzut dacă știrea va fi confirmată și cum va primi piața românească acest serviciu. Dintre serviciile de stream on demand existente deja pe piață, doar HBOGo s-a evidențiat prin conținutul de actualitate oferit. Vor trebui luate în considerare și tarifele practicate, precum și cât de mult conținut va putea fi accesat de abonații români. În momentul de față, Netflix difuzează, printre altele, și programe originale, precum cele produse în colaborare cu Marvel, care nu au fost preluate până acum de alți distribuitori din România.

Chiar dacă nu se va lansa luna viitoare, intrarea pe piața românească ar fi una îndrăzneață, care s-ar putea solda cu un mare succes sau un dezastru de proporții. Oare câți dintre cei care se uită la seriale online sunt dispuși să și plătească un abonament?

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte