Netgear introduce două noi sisteme de WiFi Tri-band – Orbi

Enermax Squa RGB

Netgear își extinde numărul produselor premiate cu două Orbi Tri-band WiFi, destinate special pentru casele mici sau medii.

Cele două noi modele Orbi Tri-band WiFi sunt RBK30 și RBK40. RBK30 include un router AC2200 și un satelit gândit să acopere o suprafață de peste 1000m pătrați. Dacă ai nevoie de mai multă acoperire, atunci RBK40 este pentru tine. Include routerul AC2200 și satelitul ce sunt destinate pentru a acoperi o suprafață de 1200m pătrați.

Orbi are prima arhitectură de trei benzi cu o conexiune fără fir dedicată de 5GHz între router și satelit. Aceasta oferă utilizatorului o acoperire mare fără fir și viteză maximă de internet prin casă, în timp ce ai aceeași rețea peste tot. Noul sistem Orbi livrează viteze 802.11ac fără fir de până la 2.2Gbps.

„Astăzi, o conexiune WiFi este considerată o utilitate necesară în orice locuință. Așa cum nu vrei să fi lipsit de acoperire electrică sau instalație sanitară inadecvată, nici rețeaua de internet fără fir nu a trebui să fie ignorată. Cu noul sistem WiFi Orbi Tri-band introducem soluții pentru a oferi cea mai bună conexiune WiFi chiar și pentru locuințele mai mari. Noi credem că nimeni nu ar trebui să fie lipsit de cea mai bună experiență WiFi disponibilă.” a spus David Henry, senior vice-președinte a dispozitivelor destinate rețelelor pentru casă a NETGEAR. „Cu noua industrie de internet fără firă cu trei benzi patentată și oferită de sistemele Orbi, acum te poți bucura de performanță optimă WiFi, chiar și în cel mai îndepărtat colț al locuinței tale. Deci, mergeți mai departe și vizionează cele mai recente seriale din camera destinată TV-ului din subsol, în timp ce copiii se bucură de jocuri online de acțiune în camera lor de la etaj.”

Caracteristici tehnice ale noului sistem Wifi Orbi:

Sistemul inovator Tri-Band Wifi oferă viteze WiFi combinate cu routerul ORBI AC2200 și creează o conexiune wireless prin satelitul dedicat între routerul Orbi și satelit/sateliți, similar unei conexiuni prin cablu Ethernet 2.4GHz și 5GHz WiFi prin router și sateliți.
Conexiune ușoară cu rețea securizată WiFi. Orbi vine pre-asociat și
Configurare ușoară cu o rețea WiFi unică și sigură; Orbi vine pre-asociat și configurat și funcționează cu furnizorul de servicii Internet (ISP) chiar din cutie.
WiFi securizat cu actualizări automate, protejat prin WPS, 64/128 WEP, WPA/WPA-2 PSK, WPA/WPA-2.
Actualizări automate ale firmware-ului disponibil pentru a avea cea mai nouă securitate.
Sateliții extind semnalul WiFi și mențin un singur nume pentru (SSID) întreaga rețea.
Rețea Wifi pentru oaspeți ce se configurează separat și oferă internet securizat.
4 porturi Enthernet Gigabit pe routerul Orbi și pe satelit.
Ajutor pentru caracteristici avansate ale routerului cum sunt IPv6, DNS dinamic, port forwarding, control parental, rețea privată virtuală (VPN).
Instalare ușoară cu ajutorul browserului pentru mobil Orbi pentru iOS și ANdroid.
Sistemele WiFi Netgear Orby Home sunt disponibile în toată lumea, iar prețul depinde de pachetul pe care-l alegi.

RBK30 – Un router AC2200 și un satelit – 299.99$
RBK40 – Un router AC2200 și un satelit – 349.99$
RBK50 – Un router AC3000 și un satelit – 399.99$
Satelitul Orbi AC2200 adaugă 450 metri pătrați în zona acoperită de semnal – 149.99$
Satelitul Orbi AC3000 adaugă 750 metri pătrați în zona acoperită de semnal – 249.99$

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte