Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom nu va mai apărea în noiembrie cum era programat, a anunțat directorul Akihiro Hino. RPG-ul va ajunge la jucători de abia pe 19 ianuarie 2018.

Hino, care este și CEO-ul comapaniei, Level 5, a spus că echipa mai are nevoi de puțin timp pentru a reuși să livreze fanilor experiența completă Ni no Kuni 2. El și-a cerut scuze pentru  cei care au așteptat jocul cu nerăbdare. A mai declarat și că parte multiplayer lipsește complet din joc, într-un interviu din iunie acordat pentru Bandai Namco. Hino a vrut să clarifice că jocul va avea multiplayer și că vei putea să te întreci online cu prietenii, dar încă nu este gata.

CEO-ul Level 5 a vrut să explice o greșeală pe care a comis-o. În timpul unui interviu la E3 a cauzat o neînțelegere în legătură cu partea multiplayer a jocului. El nu a înțeles o întrebare la care a crezut că subiectul principal era legat de anunțurile evenimentelor din joc. Întrebarea era de fapt despre conținutul online general al jocului, așa că el a dat un răspuns greșit și a creat o mare neînțelegere legată de partea multiplayer.

Mai jos poți vedea întregul interviu.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte