Enermax Squa RGB

După câteva luni de la lansare, Nier: Automata continuă să surprindă cu vânzările. Pe contul oficial de Twitter a fost anunțat că Nier: Automata a fost vândut în peste 1.5 milioane de unități.

Numărul combină jocurile fizice vândute împreună cu cele digitale. Merită menționat că un milion de copii au fost vândute numai în luna aprilie, cu peste 500.000 de vânzări venind doar din Japonia și restul Asiei. Jocul este disponibil atât pe PC cât și pe PS4, dar aceste cifre nu se împiedică de platforme.

În timp ce raportarea cifrelor de vânzări nu este neobișnuită, Nier: Automata a câștigat o atenție deosebită atunci când această continuare neînsemnată s-a dovedit a fi o lovitură ce i-a trezit. Când a fost lansat, a avut câteva lucruri care l-au tras în jos. Deși a fost un titlu AAA, JRPG-urile încearcă adesea să câștige teren pe piața occidentală. Acest lucru, combinat cu o dată de lansare, a avut loc între lansările Horizon: Zero Dawn și Breath of the Wild și nu este greu de văzut de ce mulți au fost surprinși când a depășit așteptările de vânzare în prima lună.

Succesul său nu se datorează în niciun fel calității jocului în sine. Nier: Automata a primit o recunoaștere aproape unanimă, cei mai mulți autori dând jocului note foarte mari.

Pe măsură ce timpul trece, vânzările la Nier: Automata vor crește, cel mai probabil, iar acest titlu merită toată atenția pe care o primește. Cei care nu au dat jocului o șansă ar trebui să verifice demo-ul său sau doar să urmărească un gameplay. În afară de jocul excelent, există, de asemenea, un DLC care permite jucătorilor să-l înfrunte pe Yosuke Matsuda, CEO al Square Enix. Cine ar putea cere ceva mai mult?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte