Marea aventură nostalgică Night in the Woods este acum programată pentru a fi lansată în toamna acestui an pentru PlayStation 4, PC, Mac și Linux, conform anunțului dezvoltatorului Infinite Fall de pe Twitter.

Aventura bazată pe povestea unor animale chiar le-a atras multora atenția prin 2014 când era inițial programată pentru a fi lansată la sfârșitul anului 2014 sau începutul anului 2015. Apoi, aproape cu un an în urmă, dezvoltatorul a spus că jocul nu ar fi terminat până în 2016. Aceasta este prima actualizare pe care am avut-o de atunci.
Totuși, este un joc care merită urmărit, din moment ce demo-ul de la E3 2014 aproape că i-a făcut pe unii să verse o lacrimă.

Cât despre conținut, Night in the Woods este o poveste despre o femeie de 20 de ani pe nume Mae care s-a reîntors acasă după ce s-a lăsat de facultate. Lucrurile s-au schimbat mult de la plecarea sa: unii prieteni au părăsit orașul iar alții sunt pe cale de a pleca, noua generație nu o respectă și cei mai în vârstă o resping.

Night in the Woods

De asemenea, personajele care apar în joc sunt animale drăguțe care poartă diferite costumații și care au abilitatea de a comunica prin vorbe.

Puteți arunca o privire la cel mai recent trailer pentru Night in the Woods chiar aici:

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte