Asrock

Următorul Figther Pack downloadabil pentru Injustice 2 îi aduce pe Teenage Mutant Ninja Turtles în jocul de la NetherRealm. „Fighter Pack 3” îi include pe Donatello, Raphael, Michelangelo și Leonardo, împreună cu doi eroi din DC Universe, Atom și Enchantress.

Momentan nu a fost comunicată data de lansare pentru Fighter Pack 3, dar Atom va fi disponibil în early access din 12 decembrie. Țestoasele ninja plus Atom și Enchantress vor aduce totalul de luptători din Injustice 2 la 41 (38 dacă numeri țestoasele drept un singur luptător). NetherRealm a lansat deja două Fighter Packs: primul i-a avut pe Red Hood, Sub Zero Și Starfire, în timp ce al doilea i-a adus pe Black Manta, Hellboy și Raiden.

Donatello, Raphael, Michelangelo și Leonardo și-au făcut apariția în alte jocuri de lupte înainte, cum ar fi Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters pentru NES, SNES și Sega Genesis, cât și în Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up, jocul cu lupte de la Ubisoft pentru Wii și PlayStation 2, similar cu Super Smash Bros.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte