Asrock

Standul Nintendo de anul acesta din cadrul Gamescom din Köln, Germania, va prezenta câteva din cele mai importante jocuri pentru Nintendo Switch şi gama Nintendo 3DS, iar fanii din întreaga lume pot vedea mai multe titluri cheie în cadrul showurilor live prezentate pe parcursul săptămânii. Toate aceste transmisiuni live pot fi vizionate pe canalul YouTube al Nintendo Europa sau pe site-ul Nintendo of Europe.

Miercuri, 23 august, la ora 15:00, fanii pot vedea o nouă perspectivă asupra gameplay-ului Super Mario Odyssey, cu un discurs special al producătorul Yoshiaki Koizumi înainte de lansarea jocului pe 27 octombrie. The Metro Kingdom și Sand Kingdom din aventura viitoare a lui Mario vor fi de asemenea jucabile pe showfloor pentru participanți.

Apoi, joi, 24 august, ora 12:00, CET, Metroid: Samus Returns intră în lumina reflectoarelor, cu producătorul Yoshio Sakamoto și José Luis Márquez, creative director pentru dezvoltatorul Mercury Steam, urcând pe scenă pentru a discuta despre viitoarea aventură a lui Samus Aran pe Nintendo 3DS. Lansând alături de joc pe 15 septembrie este o ediție specială portocalie nouă Nintendo 3DS XL Samus Edition, decorată cu o operă de artă a vânătorului de recompense intergalactic.

Pe lângă aceste prezentări pentru dezvoltatori, transmisiuni live cu experți în produse de la Nintendo din Europa vor oferi, de asemenea, o privire detaliată asupra titlurilor software deja anunțate pentru Nintendo Switch și Nintendo 3DS, inclusiv Fire Emblem Warriors, Xenoblade Chronicles 2 și multe altele. Programul complet va fi anunțat în următoarele săptămâni.

Toate aceste transmisiuni pot fi vizionate pe canalul YouTube Nintendo Europe sau pe site-ul Nintendo Europe.

Vizitatorii standului Nintendo din sala 9 vor putea testa o gamă nouă de software pentru Nintendo Switch și Nintendo 3DS. Super Mario Odyssey, Pokkén Tournament DX, Fire Emblem Warriors, Mario + Rabbids® Kingdom Battle, plus recent lansatele ARMS și Splatoon 2 vor fi disponibile pentru testare pe Nintendo Switch, alături de titlurile Nintendo 3DS Mario & Luigi: Superstar Saga + Minions Bowser, Monster Hunter Stories ™ și primul hands-on din Europa pentru aventura lui Samus Aran, Metroid: Samus Returns.

Fanii din întreaga lume pot experimenta entuziasmul Nintendo la Gamescom cu prezentări speciale pentru dezvoltatori despre Super Mario Odyssey și Metroid: Samus Returns live stream.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte