Enermax Starryfort SF30

Nintendo tocmai și-a lansat situațiile financiare ce conțin informații care stârnesc interesul investitorilor, cât și clienților. Ascuns dedesubtul paginilor de sume și tabele se află confirmarea pentru mult așteptata NX, consola următoarei generații de gaming.

„Pentru afacerile platformei noastre de jocuri video, la momentul de față, Nintendo dezvoltă o platformă de gaming având numele de cod NX, cu un concept nou-nouț. NX va fi lansat pe plan global în martie 2017”.

Lansarea sa din 2017, cât și aceasta sărind peste evenimentul E3 2016, au fost suprize destul de mari având în vedere detaliile concrete ale lansării din anul acesta. Nintendo spune că va dezvălui consola împreună cu software-ul său „pe la sfârșitul acestui an”. Asta va rezulta într-o amânare de 3-5 luni de la luna lansării sale înițială, pe care președintele companiei, Tatsumi Kimishima, a explicat-o spunând că dorește să fie „sigur că vor exista jocuri care să se potrivească cu NX după lansare”.

The Legend of Zelda pentru Wii U pare că va veni pe această consolă, confirmând zvonurile despre „cross-generation play”, care s-au răspândit în ultimul an. Asta explică motivul pentru care Zelda durează atât de mult să fie dezvoltat.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte