Nintendo a anunțat recent Nintendo Labo pentru Nintendo Switch, o gamă de experiențe interactive de construire și redare, concepute pentru a dezvolta imaginația și descoperirea. Astăzi, Nintendo a dezvăluit câteva caracteristici suplimentare pentru primele două kituri Nintendo Labo – kitul Variety și kitul Robot – care se vor lansa în Europa pe 27 Aprilie.

O caracteristică nouă care face parte din software-ul inclus în fiecare kit Nintendo Labo este Toy-Con Garage. Acest mod introduce principiile simple ale tehnologiei într-un mod distractiv și accesibil, permițând jucătorilor să combine diferite intrări și ieșiri simple pentru a-și inventa propriile moduri noi de a juca. Acest videoclip nou de pe canalul oficial Nintendo Labo YouTube include o primă privire asupra a ceea ce este posibil cu Toy-Con Garage: Nintendo Labo – Overview trailer.

În plus față de Toy-Con Garage, creațiile Toy-Con din fiecare set oferă numeroase moduri de a te distra, construind și descoperind experiențe diferite.

Variety Kit

  • Toy-Con Piano: După asamblarea unui pian cu 13 clape, jucătorii se pot distra cu un recital improvizat sau își pot înregistra propriile cântece și le pot reda pentru cei mai mari fani ai lor. Experimentarea cu diferite sunete și terenuri poate duce la ceva cu adevărat unic – chiar și o melodie compusă în întregime din zgomote de pisică!
  • Toy-Con Motorbike: Jucătorii pot folosii ghidonul construit și să circule pe diferite trasee, provocând adversarii sau colecționând baloane pe un teren montan. Cei mai creativi își pot crea propriile piese personalizate!
  • Toy-Con Fishing Rod: Există mulți pești exotici de descoperit, iar unii dintre peștii de ocean sunt deosebit de dificil de prins. Modul Acvariu permite jucătorilor să-și arate colecția și să se distreze pentru a-și crea propriul lor pește **.
  • Toy-Con House: Jucătorii se împrietenesc cu creatura drăguță care trăiește în Toy-Con House și descoperă modalități diferite de a interacționa și de a se juca cu ea pe ecranul consolei Nintendo. Există o varietate de experiențe de descoperit, inclusiv curse, bowling și joc de coardă.
  • Toy-Con RC Car: RC Car este plin de caracteristici unice și surprinzătoare. Din moment ce kitul Variety include materiale pentru a construi două Toy Cars Toyota, jucătorii pot concura într-o provocare sumo pentru a încerca să răstoarne mașina RC a adversarului, să lupte cu un prieten sau să creeze cursuri de obstacole. * Crearea unui traseu folosind autocolantele reflectorizante incluse în kit permit autovehiculului să se deplaseze de-a lungul unui anumit traseu utilizând aparatul de mișcare IR de pe Joy-Con-ul drept.
  • Descoperă mai multe despre Nintendo Labo Variety Kit în acest video: Nintendo Labo – Toy-Con 01: Variety Kit.

Robot Kit

  • Jucătorii își pot construi propriul costum Robot Toy-Con și pot prelua controlul asupra unui robot gigant în joc, care completează provocările și distrug obiectele pentru a debloca noi abilități puternice.
  • Jucătorii competitivi pot provoca chiar și un prieten * în bătăliile locale cu doi jucători, pentru un modul co-op local.
  • Nintendo Labo îi încurajează pe jucători să-și folosească imaginația și creativitatea pentru a-și personaliza creațiile de carton Toy-Con într-o varietate de moduri, iar Robot Kit le permite chiar să-și personalizeze și să-și îmbunătățească robotul în joc.
  • Descoperă mai multe despre Nintendo Robot Kit în acest video: Nintendo Labo – Toy-Con 02: Robot Kit.

Pentru mai multe detalii despre Nintendo Labo și pentru abonare la canalul oficial de YouTube Nintendo Labo, vizitați: https://www.youtube.com/NintendoLaboUK

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte