Enermax Starryfort SF30

Primul lor joc pentru smartphone, Miitomo, va fi lansat în martie pentru dispozitivele iOS împreună cu Android în America de Nord și Europa. Anunțul legat de lansare a avut loc în timpul unei întâlniri ai acționarilor când Nintendo a spus că plănuiește să lanseze Miitomo inițial în Japonia pe la mijlocul lunii martie, și abia apoi să îl aducă și pe alte continente.

În timpul prezentării, aceștia au dezvăluit și Miifoto – o caracteristică a aplicației care le dă posibilitatea utilizatorilor de a-și arăta imaginile altor persoane prin rețele de socializare. Preînregistrarea pentru Miitomo va începe pe 17 februarie și utilizatorii pot folosi ID-ul de la Nintendo Network, de la conturile rețelelor de socializare sau adresele de e-mail. Cei care vă veți înregistra veți primi notificări despre update-uri și veți primi un bonus special pentru programul de recompense „My Nintendo”. Natura exactă a acestor recompense este neclară momentan.
Noul program de recompense se va lansa de asemenea odată cu Miitomo în martie și „țintește spre a devine mai mult decât programul tradițional de recompense”, în conformitate cu spusele companiei.

„Miitomo este o experiență socială care folosește personajele Mii pentru a interacționa cu prietenii într-un mediu inimos, jucăuș și primitor”, au explicat Nintendo într-o lansare de presă.

Iată gândurile și informațiile celor de la GameSpot despre aceast program:

DeNA împreună cu Nintendo plănuiesc să lanseze cinci jocuri pentru smartphone-uri și tablete până în martie 2017. Miitomo era așteptat să apară la sfârșitul anului dar a fost amânat până în primăvară. Președintele companiei, Tatsumi Kimishima a menționat că această amânare a fost din cauza „nevoii de timp pentru a promova și a explica pe deplin Miitomo”.

Voi ce părere aveți despre cum va fi Miitomo?

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte