Enermax Starryfort SF30

Gama de sisteme 3DS va avea un nou membru. Pe 28 iulie, noul Nintendo 2DS XL își face debutul în Europa, oferind consumatorilor o nouă variantă care se încadrează între sistemele Nintendo 2DS și noul Nintendo 3DS XL. Noul Nintendo 2DS XL va fi lansat în aceeași zi cu trei jocuri noi pentru gama de sisteme Nintendo 3DS: Hey! PIKMIN, Miitopia și Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?

Mai multe detalii despre sistemul Nintendo 2DS XL pot fi găsite în trailerul noului Nintendo 2DS XL.

Noul sistem cu design cu clapetă va fi disponibil în elegantele culori negru/turcoaz, precum și în alb/portocaliu, și va folosi ecranul de dimensiuni asemănătoare de pe noile sistemele Nintendo 3DS XL. După cum sugerează și numele noului sistem, imaginile vor fi afișate numai în 2D. Acesta este mai ușor, oferă aceeași putere ca și noul Nintendo 3DS XL și are suport NFC pentru carduri și figurine amiibo. Este compatibil cu masiva bibliotecă de jocuri de calitate Nintendo 3DS, noul Nintendo 3DS și Nintendo DS în 2D. Sistemele Nintendo sunt singurele sisteme dedicate jocurilor video unde utilizatorii își pot găsi personajele și francizele de jocuri preferate precum Mario, Peach, Yoshi, Kirby, Pokemon, Fire Emblem, Mario Kart, Super Smash Bros., Animal Crossing și The Legend of Zelda.

Sunt disponibile peste o mie de jocuri în biblioteca de jocuri Nintendo 3DS și mai multe sunt în curs de dezvoltare, inclusiv trei care se lansează în aceeași zi ca și Nintendo 2DS XL. Aceste noi jocuri vor oferi noi experiențe distractive pentru utilizatorii de Nintendo 2DS XL și oricare din sisteme Nintendo 3DS.

  • Hey! PIKMIN: În acest stil nou de joc Pikmin, jucătorii îl ghidează pe căpitanul Olimar prin nivele 2D de tip side-scrolling și colectează Sparklium pentru a alimenta nava S.S. Dolphin 2, pentru a putea scăpa de pe planetă. Comenzile cu ecran tactil permit jucătorilor să aleagă Pikmin-ul potrivit pentru a arunca spre dușmani și obiecte, ceea ce este esențial pentru a învinge dușmanii și pentru a rezolva numeroasele puzzle-uri pe care Olimar le întâlnește în timpul aventurii sale.
  • Miitopia: Împreună cu prietenii tăi Mii poți explora propria lume personalizată Miitopia. Distribuie personajele Mii în diverse roluri și vizionează scene haioase, în care lucraţi împreună pentru a-l învinge pe Dark Lord, care a furat chipurile oamenilor din Miitopia. Jucătorii pot să-și aducă personajele Mii create de la Miitomo și Tomodachi Life, sau să-și creeze în joc propria echipă Mii. Acest joc are un ton ușor, cu elemente tradiționale și strategice asemănătoare RPG-urilor, inclusiv personalizarea, construirea relațiilor și gestionarea echipei.
  • Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?: A treia parte dintr-o serie care a vândut mai mult de 15 milioane de exemplare în Europa până în prezent, acest joc încearcă să instruiască creierul jucătorilor cu o serie de exerciții provocatoare bazate pe concentrare.

Pentru actualzări uterioare puteți accesa:

Website Nintendo http://www.nintendo.co.uk

Website Nintendo 3DS http://www.nintendo3ds.co.uk

Website amiibo https://www.nintendo.co.uk/amiibo

Twitter Nintendo Europe https://twitter.com/nintendoeurope

Twitter Nintendo UK https://twitter.com/nintendouk

Facebook Nintendo: https://www.facebook.com/Nintendo

Facebook Nintendo 3DS: https://www.facebook.com/Nintendo3DS

Youtube Nintendo UK http://www.youtube.com/NintendoUK

Instagram Nintendo Europe https://instagram.com/nintendoeurope

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte