Enermax Squa RGB

Un nou dispozitiv se alătură familiei Nintendo Switch. Nintendo Switch Lite e compact și cântărește puțin, făcând transportarea sa mai ușoară. Într-un video postat astăzi, Nintendo a prezentat Nintendo Switch Lite, consola care a fost proiectată special pentru a juca jocurile Nintendo Switch ținându-l ușor în mână. Noul dispozitiv se lansează pe 20 septembrie anul acesta și va fi disponibilă în trei culori diferite: galben, gri și turcoaz. Pentru a vedea videoul cu o primă privire la Nintendo Switch Lite, accesați site-ul oficial Nintendo.

În 2017 cei de la Nintendo au lansat consola Nintendo Switch, care poate fi utilizată atât conectată la televizor, prin plasarea consolei într-un docking station, modul tabletop prin partajarea controlerelor Joy-Con cât şi în modul handheld(tabletă). La mai bine de 2 ani distanţă, compania japoneză aduce pe piaţă şi o versiune mai portabilă: Nintendo Switch Lite.

Spre deosebire de fratele mai mare, Nintendo Switch Lite vine cu controale integrate și este mai mică, având 5,5 inci față de 6,2 inci. Nu are niciun kickstand și, ca dispozitiv portabil de gaming, nu oferă suport pentru ieșirea video pe TV. Prin urmare, nu vine cu un dock sau cu un cablu HDMI.

Majoritatea jocurilor disponibile pe Switch vor funcționa și pe versiunea Lite (dacă suportă modul handheld). Posesori ide console Switch vor putea juca în multiplayer, indiferent de versiunea consolei unele dintre cele mai îndrăgite titluri disponibile pe platformă, precum Super Mario Maker 2Mario Kart 8 DeluxeSplatoon 2, și Super Smash Bros. Ultimate. În data de 8 noiembrie va fi disponibilă o versiune limitată a consolei, denumită Nintendo Switch Lite Zacian & Zamazenta Edition care va avea butoane elegante cyan și magenta și ilustrații ale celor doi Pokémoni legendari din jocurile Pokémon Sword și Pokémon Shield. În cele două jocuri noi, jucătorii vor lua parte la o nouă aventură prin regiunea Galar, unde vor prinde, lupta și negocia noii Pokémon prinși și vor descoperi misterul din spatele legendarului Pokémon Zacian și Zamazenta. Jocurile vor fi disponibile începând cu 15 noiembrie pentru toate consolele Nintendo Switch.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte