Asrock

În 7 august, 8BitDo va lansa noul Sn30 Pro+ compatibil cu Nintendo Switch, controllerul proiectat pentru fanii hardcore de Mario.

8BitDo e un producător popular de controllere neoficiale pentru consolele cunoscute, fiind foarte diferite de cele cu care tu și prietenii tăi v-ați bișnuit. Compania a fabricat și un număr mare de controllere în stilul clasic, dar Sn30 Pro+ este cel mai avansat al lor de până acum.

Fiind proiectat să arate ca fața unui Super Nintendo Controller, SN30 Pro+ are o poziționare a bețelor analog identică cu cea de pe un controller de PS4. Are un D-Pad clasic, din plastic tare care stă pe partea stângă a feței, în partea opusă aflându-se butoanele Y, X, B, A. În plus, el este cu totul wireless.

Ceea ce face controllerul să fie mai avansat, este 8BitDo Ultimate Software-ul instalat. După cum se vede și în videoul de mai sus, acest software le permite jucătorilor să personalizeze absolut totul legat de felul în care se simte controllerul lor. Jucătorii pot seta până și macros ca să fie executate printr-o singură apăsare de buton.

SN30 Pro+ este compatibil cu Steam, Android, Mac, Windows și Raspberry Pi. Cel mai important lucru, e compatibil cu Nintendo Switch. Odată cu lansarea lui Mario Maker 2, destui jucători sunt în căutarea unui controller care să arate ca și cele clasice, iar apariția lui SN30 Pro+ le poate satisface dorința.

8BitDo a proiectat SN30 Pro+ ca să poată juca jocurile moderne dar și cele mai vechi, fără să sacrifice aspectul retro pe care îl iubesc fanii. Controllerul mai vine și la un preț rezonabil, iar consumatorii îl pot precomanda deja pe Amazon.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte