Asrock

Nintendo a anunțat astăzi că ceam mai nouă consolă a lor, Nintendo Switch va apărea în magazine începând cu data de 3 martie, simultan în Europa, Asia și America. Consola va veni la pachet cu următoarele accesorii:

  • Două JoyCon controllere
  • Suport pentru JoyCon, cu ajutorul căruia vei transforma cele două controllere într-unul singur
  • Dock pentru conectarea la TV
  • Curele pentru ambele JoyCon
  • Cablu HDMI
  • Adaptor AC

Vor fi disponibile două stiluri grafice pentru consolă, cel puțin la lansare, unul clasic, gri și unul multicolor cu nuanțe în degradeu: neon albastru și neon roșu.

Ecranul touchscreen de pe  Nintendo Switch vine cu un display de 6.2 inch. Spațiul de stocare intern este de 32 GB, și se poate adăuga un card microSD și sperăm că va avea suport și pentru HDD Extern. Bateria va avea o autonomie de peste 6 ore, în funcție de conținutul rulat, iar în teste a rezistat aproximativ 3 ore de gameplay continuu pe The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Funcțiile anunțate pentru noua consolă sunt cel puțin interesante. Cele două controllere cu care vine echipată consola pot fi folosite de un jucător împreună cu touchscreenul sau de doi jucători independenți. Desigur vom regăsi o mulțime de funcții specifice Nintendo care le-am văzut deja pe consolele anteriore, precum posibilitatea de a posta în tim pdreal imagici, video sau comentarii pe rețelele de socializare în timpul jocului, un senzor NFC pentru amiibo, cameră IR pentru detectarea mișcării și posibilitatea de a transforma jocurile single-player în multiplayer printr-o simplă apăsare de buton în timpul jocului, sau din contră, dacă unul din jucători trebuie să plece, transformarea jocului multiplayer în single player.

Nintendo a anunțat și un serviciu de subscripție care va permite multiplayer online în titlurile compatibile. Lista de jocuri care se preconizează în acest moment nu este mare, cel puțin la lansare dar include titluri cel puțin injteresante. Printre producătorii care vor lansa jocuri pentru Switch întâlnim Activision, Electronic Arts, Take-Two Interactive, Ubisoft, Warner Bros. Interactive Entertainment și Bethesda. Pentru prima dată pe console, jocurile nu vor mai veni cu blocări pe regiuni, iar fiecare joc va fi disponibil la nivel mondial.

Printre jocurile anunțate amintim FIFANBA 2K18, Minecraftand, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ARMS, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Super Mario Odyssey, Syberia 3, Super Bomberman R, Skylanders Imaginators,  Steep, Rayman Legends, Skyrim Special Edition, Redout sau Just Dance 2017, deci lista nu este deloc scurtă.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte