NIVELUL2 – Nr.2 – Joc Full (Steam) Batman Arkham Asylum – GOTY

Asrock

775070_1022668674473714_6635437468303540956_o

Batman_Arkham_Asylum Iată că am revenit cu cel de-al doilea număr al revistei NIVELUL2, după ce în urmă cu trei săptămâni vă anunțam că s-au întors pe piață și v-am prezentat primul număr, lansarea celui de-al doilea a întârziat câteva zile (trebuia să se întâmple pe data de 15 februarie) din cauza providerului de cd-key dar acum e totul pregătit și începând de zilele următoare, cel de-al doilea număr al revistei va fi trimis către cei care fac comanda sau către abonați.

Nivelul2 continuă să ne surprindă, oferindu-ne ca joc full un titlu important, așa cum este Batman Arkham Asylum, ediția „Game Of The Year”. Deși jocul se poate obține de pe anumite site-uri la prețuri mici, pe steam acesta costă 19,99€ și apreciem mult efortul de a aduce jocuri cu un nume răsunător pentru cititorii revistei!

nr2-copertaAcest număr al revistei conține un articol special despre „femeile fatale” din „The Twitcher”, review-uri pentru jocurile „Rise of the Tomb Raider”, „Xenoblade Chronicles X (I)”, „Rainbow Six Siege”, „Shadow Complex Remastered”, „Hard West”, „The Crew: Wild Run”, „DRIVECLUB Bikes”, „World of Tanks PS4”, „Dragon’s Dogma: Drak Arising PC”, „Just Cause 3”, „Uncharted: The Nathan Drake Collection”, „Might & Magic Heroes VII”, „Game of Thrones”, „NBA 2K16”, „King’s Quest Chapter II”, „UnderRail”, „The Binding of Isaac: Afterbirth”, „Snoopy’s Grand Adventure”. Pentru categoria dezvoltatorilor independenți de jocuri este prezentat „Concrete Jungle” iar pentru cititorii melancolici se face o trecere în revistă a jocului „Omikron: The Nomad Soul”. Tot în acest număr sunt prezentate un set de trei periferice de gaming și anume o pereche de căști, un mouse și o tastatură, pentru categoria „Gaming Gear” a revistei. Acestea sunt: Logitech G933 Artemis Spectrum, Logitech G410 Atlas Spectrum, Logitech G303 Daedalus Apex. Iubitorilor de hardware și de configurații de „avion” le este prezentat „Pumpkinstein – Un PC de coșmar”. Și tot la categoria HardWare sunt prezentate: Compro TN900RW, BenQ BL2711U, AMD A8-7670K, GIGABYTE Z170N-Gaming 5, Spire SilentEagle, Tp-link Archer C9 AC 1900. Un număr al revistei destul de bogat, care conține de toate pentru toți. Tot felul de review-uri pentru jocuri, tot felul de componente hardware și chiar prezentare de jocuri retro, de mult apuse.

Avem mai jos câteva pagini din revista pentru puțină aromă, poate vă conving acestea să cumpărați măcar un număr al revistei, dacă nu faceți un abonament.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cum vi se pare conținutul numărului 2 al revistei NIVELUL2? Sunt articole pe care le-ați așteptat și v-ați dori să le citiți? Ați cumpărat până acum revista NIVELUL2? Intenționați s-o faceți pe viitor?

Lasa un comentariu
Asrock

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte