Asrock

No Brakes Games a anunțat astăzi lansarea celui mai nou joc al lor, Human: Fall Flat, care este programat pentru apariție pe Steam în acest an. Human: Fall Flat este un joc de tip puzzle third person și elemente de explorare, unde jucătorii trebuie să ajute personajul principal să scape de coșmarurile în care se visează căzând.

Personajul principal din Human: Fall Flat este Bob, care se tot visează căzând. Bob se află într-o poziție în care se tot trezește într-o lume plutitoare, care îl obligă să rezolve anumite puzzle-uri pentru a evita căderea. El are la dispoziție unele unelte, care folosite cum trebuie îl salvează, dar folosite necorespunzător …. îl pedepsesc. Jocul promite un control inovator și elemente fizice unice. Puzzle-urile nu sunt simple, iar jocul promite multe ore de gameplay.

Fountain

PullingTheTrain

Human: Fall Flat este acum disponibil pe PC ca și prototip, și va fi lansat în varianta finală în acest an. Mai multe informații despre joc găsiți pe pagina oficială: http://www.nobrakesgames.com/human/

TrainWreck

Rope

ThrowingSpeaker

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte