NO THING Review
Gameplay3
Grafică2.5
Sunet2.5
2.7Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

NO THING este un joc de acțiune minimalist, ce a fost lansat pe Steam pe 7 aprilie, acesta este produs și distribuit de Evil Indie Games.

Gameplay

NO THING este stabilit într-un regim totalitar al viitorului. Spune povestea unui funcționar de birou, care este trimis cu un mesaj important pentru Regina Gheții. Acțiunea se petrece în anul 1994, dar ciudat este faptul că această perioadă este viitorul.

NO THING

Când intri în meniul jocului și vrei să selectezi ce vrei tu: Opțiuni, achievementuri sau să începi un joc nou, dacă dai cu săgeata peste una dintre opțiuni, aceasta se schimbă în niște coduri, la început mi s-a părut o idee faină și originală aș putea spune, dar după un timp devine foarte enervant. Încă un lucru enervant este că așa cum probabil unii dintre voi v-ați obișnuit, sau doar eu fac asta? Dacă vreți să puneți pauză la joc apăsați tasta ,,Esc”, ei bine în NO THING, dacă apeși tasta asta, te scoate din joc.

NO THING

Jocul are un bug foarte enervant, dacă sari și vrei să treci peste traseu pentru a mai scurta timpul, ei bine personajul se blochează acolo, dar timpul trece. Acum nu știu sigur dacă este bug sau o modalitate de a pedepsi trișorii, dar este enervant că nu poți da restart la cursă, ci trebuie să apeși Esc, și dacă apeși acea tastă, te scoate din joc.

NO THING

Deși nivelele devin din ce în ce mai complicate și complexe, jocul cu timpul (peste 30 de minute) devine plictisitor, începi să te obișnuiești cu acele culori care nu sunt recomandate pentru cei cu epilepsie foto-senzitivă. Dacă joci mai mult ca mine, adică o oră te vor ustura ochii în ultimul hal, deoarece ești foarte concentrat și acele culori sunt deranjante.

NO THING

Grafică și sunet

NO THING are o grafică forte simplistă, are multe bug-uri vizuale și toate acele capete care plutesc sau clădirile sunt realizate nasol rău de tot. Muzica este aceeași, vocea celui care te coordonează, mai rău te încurcă, noroc că are jos subtitrare și înțelegi ce spune, dar dacă nu știi engleză, mai bine te bazezi pe instinct.

NO THING

Concluzie

NO THING este un joc simplu, dar provocator. Singurul lucru pe care îl poți face în acest joc este să apeși tastele „stânga” și „dreapta”. Nu are o grafică dezastruoasă aș putea spune. Jocul poate fi comandat de pe Steam pentru 3,99$, eu unul cred că este un preț bun pentru un asemenea joculeț.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte