Așa cum a fost anunțat în trecut, Outlast 2 este așteptat să apară pentru Windows PC și Xbox One în toamna anului acesta – la fix pentru Halloween.
Dar acum, dezvoltatorul Red Barrels a publicat un nou teaser cu câteva indicii.

În jocul original personajul principal este un reporter care investighează un azil cu o cameră de înregistrare video, în timp ce se ascunde de pacienți demenți și monstruoși. A fost… destul stresant – un joc horror briliant, chiar dacă spre sfârșit a devenit puțin aiurea.

Nu se cunosc prea multe detalii legate de joc în afara faptului că este „o nouă călătorie cu multe întorsături în adâncurile minții umane și secretele sale întunecate”. Aceasta este noua imagine publicată de studio pe Twitter:

4e8e34fdd0f753117b36dc1572e3860bc2254b5b.jpg__940x420_q85_crop-smart_upscale

Acela este chiar un târnăcop impresionant – luminițe, cadrane, lucruri ornamentale. Arată ca și când ar avea de spus o poveste. La fel ca și brațul subțire în care este ținut care în mod sigur indică o femeie… inamic? Personaj? Țesătura zdrențuită împreună cu arma uriașă și țepoasă sugerează puțină răutate.

Conform Red Barrels nu vom avea vreun azil de data aceasta:

Tot ce au mai menționat Red Barrels este că acțiunea va avea loc după evenimentele primului Outlast, ceea ce sugerează că cele două povești ar putea avea legătură una cu cealaltă.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte