Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Chipsetul Intel Z390 de ultimă generație intră în faza următoare a ciclului său de viață. Asadar, la fel ca toți încep să se simtă plictisiți de vechile modele de plăci de bază de anul trecut, ASRock a decis să ofere jucătorilor și pasionaților o surpriză binevenită prin introducerea modelelor Z390 Phantom Gaming 7 și Z390 Phantom Gaming X, pentru a se alătura modelului Z390 Steel Legend. Chipsetul primește o nouă viață și un make-up consistent cu noua generație.

Estetica este una dintre numeroasele îmbunătățiri majore ale noilor modele Z390 Phantom Gaming 7 și Z390 Phantom Gaming X. Nu numai că există o iluminare RGB mișto, deja încorporată în placa de bază, plus anteturi RGB cu LED-uri, dar și design-ul plăci a suferit modificări, oferind mai mult spațiu pentru a respecta toleranțele și permite ajustarea poziționării componentelor, așezând astfel perfect șasiul. Spre deosebire de cele mai multe așa-numite scuturi I / O pre-montate, care sunt decorate doar cu scheme de culoare fanteziste, designul ASRock poate îmbunătăți cu adevărat întreaga experiență de construcție PC, nu numai vizual, dar și tehnic.

Performanța și stabilitatea sunt prioritatea numărul unu în timpul proiectării produselor ASRock. Radiatoarele mari, impresionante XXL, din aliaj de aluminiu, îmbunătățesc stabilitatea și potențialul de overclockare. Plăcuțele duble de acoperire complete M.2 SSD disipează căldura eficient pentru a vă asigura că transmisiile de mare viteză funcționează întotdeauna la cele mai înalte standarde. Protecțiile premium de 60A și designul Dr. MOS arată că modelele Z390 Phantom Gaming 7 și Z390 Phantom Gaming X nu numai că mențin performanța solidă a plăcii în timpul jocurilor, dar și că mențin sistemul stabil când este overclockat.

Nu în ultimul rând, modelul Z390 Phantom Gaming X este prima placă de bază care are interfața revoluționară Wi-Fi 6 (802.11ax) cu o eficiență ridicată a rețelei fără fir, oferind viteze de conectare WiFi chiar mai rapide de până la 2,4 Gbps, ca MU-MIMO disponibile. Phantom Gaming 7 și Z390 Phantom Gaming X sunt proiectate și construite cu adevărat pentru a asigura o stabilitate și o performanță optime, îmbunătățind în același timp estetica plăcii de bază.

Mai multe informații găsiți pe pagina produselor Z390 Phantom Gaming 7 și Z390 Phantom Gaming X:

https://www.asrock.com/mb/Intel/Z390%20Phantom%20Gaming%207/index.asp

https://www.asrock.com/mb/Intel/Z390%20Phantom%20Gaming%20X/index.asp

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte