Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege primește cel de al doilea mare update în timpul acestei săptămâni, sub forma Operation Dust Line. Un teaser trailer a fost publicat acum o săptămână și poate fi vizionat mai jos, iar acum știm puțin mai multe despre noua hartă și noii operatori, mulțumită unui stream pe Twitch de la Ubisoft, care a avut loc weekend-ul trecut. DLC-ul va veni împreună cu un patch major, care va face multe schimbări personajelor clasice pentru a le balansa.

Ceea ce am observat în trailer pare a fi corect: noii Navy SEALs Valkyrie și Blackbeard vor mănui camere adezive și puști echipate cu scuturi. Valkyrie vor intra în acțiune cu „Black Eye Cameras” și vor avea un Spas-12 sau SIG MPX drept armă primară. Între timp, Blackbeards vor avea drept arme primare un Scar-H sau un MK-11. Ambele echipe au arma secundară un Desert Eagle.

Rainbow Six

În timp ce lista patch-ului 3.0 are să apară, vor fi dezvăluite niște schimbări interesante în timpul stream-ului de pe din cadrul Twitch. Operatorul Frost nu va mai fi echipat cu frost cells, Thermite nu se va mai putea folosi de grenade explozive, iar Buck va avea aceste grenade în locul flashbang-ului. Legat de îmbunătățirea abilităților, Tachanka își va putea plasa mitraliera cu mai multă velocitate și în mai mulle locuri, în timp ce scutul lui Montagne va oferi protecție frontală sporită. În final, IQ va fi capabilă de a vedea conturul obiectelor electronice din jurul său, nu doar locațiile acestora.

Se pare că următorul sezon Rainbow Six va fi unul spumos. Pentru a arunca o privire la hărți și operatori, arhiva stream-ului este cea mai bună opțiune.
Operation Dust Line va fi lansată pe data de 11 mai.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte