Asrock

Utomik, platforma de “joc nelimitat” cu subscripție lunară,îți mărește portofoliul aducând o ofertă pentru întreaga familie, ofertă care include acum și jocuri din franciza Star Wars™.

Noul pachet Family Plan costă $9.99 pe lună în cadrul pachetului Utomik Open Beta și oferă acces nelimitat și simultan la până la 4 jucători din familie. Având un singur abonament, fiecare din cei 4 jucători au profil propriu, iar părinții pot controla ceea ce joacă copiii și restricționa accesul la o parte din conținut, dacă este cazul.

 

De asemenea, Utomik anunță că un prinm set de jocuri din populara serier Star Wars pot fi jucate acum pe serviciu, incluzând LEGO® Star Wars™ – The Complete Saga, Star Wars™ The Force Unleashed Ultimate Sith Edition, STAR WARS™ Knights of the Old Republic, Star Wars™ Empire at War și Star Wars™ Battlefront™ II.Acestea vin în completarea listei impresionante de jocuri care numără până acum peste 450 de titluri. Tehnologia Utomik promite un gameplay de 100 de ori mai rapid prin intermediul tehnologiei care descarcă jocurile în timp ce le joci, permițându-ți access instant la titlurile online.

Utilizatorii noi pot încerca gratuit serviciul pentru 14 zile pe site-ul www.utomik.com și-și pot anula serviciul oricând doresc.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte