Seria Batman de la Telltale va debuta în vara anului acesta, conform anunțului studioului de la SXSW ieri.

Dezvoltatorul a menționat că seria se va concentra în mare parte pe Batman/Bruce Wayne și nu pe restul „familiei liliac”, ca Robin sau Batgirl. A fost confirmat că vor apărea și personaje ca Alfred Pennyworth, Vicki Vale, James Gordon si Renee Montoya.

Batman

Din păcate, Telltale nu a avut mult de prezentat, din moment ce seria este încă în lucru. Totuși, studioul a confirmat că scenariul pentru primul episod a fost scris, avându-l pe Pierre Shorett ca scriitor șef al primului sezon din Batman cu Nick Herman la postul de director de creație. Merită menționat că Shorette și Herman au colaborat în trecut la Tales from the Borderlands și The Wolf Among Us, deci pare că Telltale vor să lucreze cu cei mai buni.

„Există deja multe jocuri pe piață ce au explorat ce simți când ești Batman, dar cred că o serie de la Telltale îți va arăta cum e să fii Bruce în viața de zi cu zi și cum afectează asta viața ca Batman”, a spus Shorette despre seria ce are să vină.

Legat de raportul dintre Batman și Bruce, Shorette a făcut referire la filmele Batman de Christopher Nolan, unde Bruce se află în ele la fel de mult ca Batman. Jucătorii vor putea câteodată să aleagă rezolvarea problemelor drept Bruce ori Batman, dar nu vor putea juca drept Bruce pe tot parcursul gameplay-ului.

Cât despre continuitate, acțiunea va fi plasată în propriul univers Batman, așa că nu se va potrivi prea bine cu iterațiile personajului din filme sau benzi desenate.

Studioul a mai promis că se vor folosi de tehnologie mai avansată în crearea acestei serii, sugerând că va fi mai atrăgătoarea din punct de vedere vizual, în comparație cu ce a putut să aducă vechiul Telltale Engine.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte