Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Jucătorii de Overwatch au acum cu ce să se distreze până la venirea evenimentului Halloween Terror, mulțumită parteneriatului dintre Blizzard și The Lego Group. Începerea mini-evenimentului de două săptămâni început de ieri seară aduce cu ea un skin legendar nou, cât și niște cosmetice deblocate prin joacă și urmărirea unor streamuri pe Twitch.

Noul skin numit Brick Bastion aduce un stil inspirat din piesele de Lego omnicului preferat de toți din Overwatch. Ca parte a provocării din eveniment, jucătorii pot debloca și cosmetice cu versiuni Lego ale lui Genji, Hanzo, Tracer, și Pharah. Ca să îl obții pe Brick Bastion, trebuie să câștigi nouă meciuri în modurile arcade, quickplay sau competitiv. Noul eveniment este similar celor precedente dedicate lui Ana sau D.va în evenimentul Bastet, respectiv Nano Cola.

Prin câștigarea celor nouă meciuri, în total poți primi două sprayuri, două poze de profil și skinul Brick Bastion. Mai poți debloca încă 3 sprayuri exclusiv prin urmărirea streamerilor care joacă Overwatch pe Twitch, cu condiția că ai contul de Blizzard conectat cu cel de Twitch. La fiecare două ore de vizionare pe Twitch primești un spray, așa că după șase ore în total, le vei putea avea pe toate trei.

Evenimentul Brick Bastion are loc din 17 până în 31 septembrie.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte