Perception, viitorul joc first-person horror de la The Deep End Games, i-a fost atribuită o dată de lansare și s-a ales cu un trailer oficial. Titlul i-a intrigat pe gameri cu abordarea sa unică asupra genului horror.

Jucătorii se pot aștepta să-și pună mâinile pe joc luna aceasta începând cu 30 mai pentru PS4, Xbox One și PC. Iată o privire scurtă la joc din trailerul de anunțare de mai jos.

O scurtă descriere a jocului și a caracteristicilor prezente în el:

Perception este o aventură narativă first-person horror care spune povestea lui Cassie, o eroină oarbă care se folosește de propriul simț extrem de ascuțit al auzului și intuiția ca să descopere misterele ce se ascund pe o proprietate abandonată, care îi bântuie visele. După luni de cercetare, ea găsește un conac abandonat Gloucester, MA. Odată ajunsă acolo, Cassie descoperă că Echo Bluff este mai rău decât coșmarurile ei. O prezență înspăimântătoare a terorizat generațiile care au locuit acolo, iar acum o bântuie pe Cassie. Ea este nevoită să rezolve misterele aflate acolo, ori va deveni o altă victimă.

Caracteristici:

  • „Vezi” folosindu-te de ecouri. Fiecare zgomot creează o imagine
  • Ia parte într-un joc mortal de v-ați ascunselea cu inamici neîndurători, incluzând The Presence
  • Provoacă schimbări radicale la Echo Bluff de fiecare dată când rezolvi un puzzle
  • Călătorește înapoi în trecut prin istorie ca să îți exorcizezi coșmarurile.

Perception va fi disponibil pe PS4, Xbox One și PC în 30 mai.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte