Asrock

Lionsgate în parteneriat cu Big Star Games,  a anunțat lansarea viitorului shooter plin de acțiune Reservoir Dogs: Bloody Days.

Sărbătorind a 25-a aniversare a filmului cult favorit din vasta bibliotecă de film și televiziune a lui Lionsgate, Reservoir Dogs: Zilele Bloody combină toată drama și tensiunea filmului cu un unic „Time Back” gameplay mecanic.Jocul este așteptat să se lanseze la nivel mondial în cursul acestui an, în primul rând pe Steam (PC), urmat de o versiune de Xbox One.

Adăugarea unui nou nivel de strategie genului de acțiune-shooter,  jucătorii vor avea posibilitatea de a derula înapoi timp pentru a controla fiecare mișcare și tactică a echipei. De fiecare dată când ceasul este întors rezultatul jafului atârnă în balanță ca fiecare Reservoir Dog să joace rolul lor în finisarea de job și completarea unei evadari sângeroase.

Reservoir Dogs: Bloody Days permite jucătorilor să-și asume rolul de personaje memorabile Mr. Blonde, Mr. Albastru, Mr. Brown, Mr. Orange, Mr. Pink, și Mr. White ca aceștia să se angajeze în mai multe heist-uri bazate pe film.
Reservoir Dogs: Bloody Days va oferi fanilor de acțiune-shooter:

  • „Unique time-bending action”: Angajează o abordare strategică extrem de dependentă în jafuri și schimburi de focuri pline de tensiune, controlând fiecare caracter de suprapunerea a unor explozii de timp;
  • Sase personaje de film infameMr. Blonde, Mr. Blue Mr. Brown, Mr. Orange, Mr. Pink, și Mr. White într-o o serie de jafuri;
  • Jafurile și surprize bazate pe film: Experiența jafurilor pline de adrenalină cu echipajul Reservoir Dogs.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte