Enermax Squa RGB

Prin intermediul unui nou trailer, Bethesda a anunțat conținuturile unui nou update care va fi lansat pentru DOOM. Acesta include Deathmatch, meciuri private și modul Arcade. Editorul a publicat un scurt teaser, care pe lângă gameplay mai oferă informații despre un stream în care se va discuta în detaliu despre noul conținut.

Acel stream va avea loc pe 13 septembrie la ora 9 PM și va fi transmis de pe pagina Xbox de Twitch. Înainte de asta, Bethesda a oferit câteva detalii legate de noile moduri de joc.

„Deathmatch aduce nebunia free-for-all în modul de multiplayer cu ritm rapid din DOOM, iar acesta va face parte din Free Update 3 al acestei luni. Meciurile private vor fi, de asemenea, incluse în update, permițându-ți ție și prietenilor tăi să creeați meciuri multiplayer private, unde voi alegeți hărțile și modurile de joc”, este explicat pe website-ul lor.

„Vei mai avea posibilitatea de a modifica setările, cum ar fi limita de timp sau cea de scor ori să activezi și să dezactivezi demonii împreună cu power weapon-ul. În plus, vei avea parte de o privire pe furiș la modul Arcade, un mod competitiv care este programat să apară pe parcursul acestei toamne”.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte