Enermax Squa RGB

Depinde cu cine vorbești, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, care apare în data de 4 noiembrie, ar putea fi mult mai anticipat decât Call of Duty: Infinite Warfare, care va fi lansat în aceeași zi. Ediția originală din 2007 din seria shooter-ului militar primește un strat proaspăt de vopsea și o reintroducere în povestea sa în acest trailer nou lansat de către Activision.

Ardoarea pentru un Modern Warfare remasterizat ar putea fi motivul pentru care Activision îl include în același pachet cu ofertele celor trei ediții speciale pentru Infinite Warfare, neavând încă planuri concrete de a oferi jocul separat. Modern Warfare Remastered va include toate cele 16 hărți ale jocului original, cu 10 dintre ele disponibile în ziua lansării și cu celelalte șase având lansarea în luna decembrie. Modern Warfare Remastered va apărea pentru PlayStation 4, Steam PC și Xbox One.

Un multiplayer beta va avea loc în octombrie, dar va fi exclusiv pentru PS4 și Xbox One. Totuși, se pare că accesul va fi limitat doar celor care precomandă, ai ghicit, Infinite Warfare.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte