Enermax Starryfort SF30

A apărut un nou trailer pentru Fire Emblem Warrior, jocul pentru Nintendo Switch.

În noul joc vor fi prezente personaje din cam toată seria. Trailerul prezintă câteva din caracterele cu care vei putea juca, unele dintre ele se aseamănă destul de mult cu personaje cunoscute din alte jocuri.

Clipul video se axează pe Shepherds, un grup de luptători din Fire Emblem Awakening care se reîntorc în următorul joc. În trailer ei sunt prezentați pierduți și dezorientați într-o pădure necunoscută unde dau peste Rowan and Lianna, originali eroi gemeni din Fire Emblem Warriors. Alături de ei vor fi prezente și alte personaje clasice precum  Chrom, Frederick, Lissa, Robin și Lucina

Aparent jocul va fi o combinație de personaje din Fire Emblem Awakening, Fire Emblem Fates și Fire Emblem Shadow Dragon. Pe lângă cei cunoscuți deja, la E3 au fost confirmate încă patru noi caractere : Xander, Marth, Ryoma, și Corrin.

Fire Emblem Warriors va ajunge pe Nintendo Switch și noul 3DS în această toamnă, dar dezvoltatorii au anunțat că lucrează la încă un joc cu personajele seriei, el este programat să apară la sfârșitul anului acesta.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte