Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Avem vești bune pentru fanii Red Dead Redemption: Red Dead Redemption 2 va permite jucătorilor să folosească arcuri cu săgeți, un timp de armă căreia i se simte lipsa în jocul precedent. Noul story trailer pentru Red Dead Redemption 2 îl prezintă pe Arthur Morgan care se țintește cu un arc în timp ce se află la vânătoare în Vestul Sălbatic, ceva ce nu am putut vedea în titlul anterior. Urmărește trailerul mai jos.

Asta ar putea fi o adiție neînsemnată pentru cei nefamiliarizați cu seria, dar fanii veterani au un motiv de bucurie. Arcul cu săgeți a fost o alegere populară în Red Dead Revolver, jocul Western de acțiune din 2004 care a inspirat crearea lui Red Dead Redemption și a succesorului său.

Chiar toamna anului trecut, membrii Reddit și ai altor forumuri și-au exprimat dorința de a vedea reîntoarcerea arcului cu săgeți în continuarea jocului. Ei au scris că acesta ar fi o bună alegere pentru vânătoare, chiar dacă nu era cea mai eficientă metodă pentru așa o întreprindere pentru oamenii din perioada respectivă.

Rockstar nu a oferit informații despre frontul amerindian, trailerul concentrându-se însă pe Morgan și banda lui. Cu toate astea, arcurile cu săgeți sunt un pas încurajator în direcția bună.

Red Dead Redemption 2 se lansează în primăvara anului 2018.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte