Asrock

Ubisoft a lansat un nou trailer pentru Watch Dogs 2, care se concentrează pe poveste, cât și pe personajul negativ. În acest teaser îl vedem pe protagonistul Marcus Holloway și pe grupul său în timp ce înfruntă o companie ce manipulează date, numită Blume.

CTO-ul companiei și practicantul de yoga Dusan Nemec, pare a fi antagonistul principal în al doilea titlui Watch Dogs. Holloway și echipa sa formată din hackeri „de elită” de la Deadsec sunt puși pe a-l elimina pe Nemec împreună cu organizația sa. Videoul de mai sus prezintă mulțimea de metode de hacking folosite de Deadsec, iar în același timp vedem că sunt nevoite arme de foc și parkour.

Mai devreme anul acesta, directorul executiv al Ubisoft, Yves Guillemot, a afirmat că Watch Dogs 2 ar putea deveni unul dintre cele mai bine vândute jocuri ale companiei în cei 30 de ani ai săi. S-a referit în special la modurile online și funcționalitatea co-op ca fiind elemente care ar mai putea ajuta la buna vânzare a titlului.

Watch

Noua apariție în seria jocului va trebui să se vândă în peste 9 milioane de unități pentru a-și depăși predecesorul, originalul Watch Dogs din 2014. Primul titlu a avut o acțiune plasată în Chicago, dar al doilea se va desfășura în San Francisco.

Jocul se va lansa în 15 octombrie pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Eu unul aștept cu sufletul la gură lansarea oficială.
Dacă ești dornic să vezi mai în detaliu cum se prezintă jocul, poți urmări acest video cu gameplay postat de către Jackfrags.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte