Enermax Squa RGB

Pregătește-te să devii regele șoselelor în Road Rage din 15 noiembrie 2016! Maximum Games a lansat un nou trailer pentru jocul lui de tip open-world,  Road RageTrailerul ne prezintă orașul Ashen controlat de găștile de motocicliști. Jucătorii vor explora, vor concura și vor lupta pentru a controla străzile orașului.

 

Noul video prezintă noi elemente din povestea, străpzile și misiunile care vor fi disponibile în Road Rage, arătându-ne o parte din ororile orașului. Ne facem o idee despre cum vor arăta misiunile jocului, de la bătăi între bande până la cursele contra cronometru, toate pentru scopul suprem de a ajunge lider de gașcă.

road-rage-game-art-3

Road Rage aduce luptele de motocicliști pe calculatoarele noastre în noiembrie. Jocul va avea 42 de misiuni principale și peste 50 secundare, iar personajul principal din joc est Reef Jackson, un nou membru al unui club de motocicliști din Ashen. Nu există reguli în Road Rage: condu unde vrei, joacă cum vrei, explorează vastul univers open-world și personalizează-ți motocicletele și armele!

Road Rage va fi disponibil pe PlayStation®4 ,Xbox One și PC pe 15 noiembrie 2016 la prețul de $39.99.

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte