Enermax Squa RGB

Jocul de fotbal cu mașini Rocket League creeat de Psyonix se dezvoltă azi cu lansarea update-ului ce introduce modul de joc numit „Dropshot”, care pare că reinventează jocul.

Acesta este cel mai recent mod de joc netradițional, urmând după Hoops(derivat din basketball) și Rumble, care îți dă super-puteri. Pe lângă acestea mai există și un mod care îți dă posibilitatea să joci cu un puc de hockey în locul unei mingi, mecanicile schimbându-se corespunzător.

Dropshot pare a fi cel mai nebunesc dintre toate modurile prezente în versiunea actuală de Rocket League. Meciurile au loc într-o arenă hexagonală despărțită printr-o linie la mijloc și cu o podea alcătuită din multe hexagoane mai mici. Aici nu există vreo poartă sau o singură zonă în care se dă gol, ci jucătorii sunt nevoiți să spargă podeaua în jumătatea de arenă a echipei inamice prin lovirea mingii de aceasta.

Acest mod are niște reguli și mecanici destul de complexe, așa dacă ești interesant să afli mai multe sugerez să urmărești videoul de jos unde Dropshot e explicat mai în detaliu.

În plus, noul update pentru Rocket League mai aduce și obiecte cu tema Paștelui, cum ar fi: Easter Egg Antenna, Easter Basket Topper sau Bunny Ears Topper. Ele vor fi distribuite aleatoriu jucătorilor sub formă de drop în urma încheierii unui meci, numai până la 17 aprilie.

Această prezentare necesită JavaScript.

Psyonix a mai confirmat că al treilea sezon competitiv a luat sfârșit odată cu lansarea update-ului nou.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte