Asrock

NVIDIA lansează noul driver Game Ready creat pentru două dintre cele mai îndrăgite francize: Prey și BattleZone. Acesta este proiectat să ofere cea mai bună experiență de gaming și în Gears of War 4, care, odată cu noul update din luna mai, primește atât suport multi-GPU, cât și două hărți noi.

Driver-ele NVIDIA Game Ready oferă jucătorilor GeForce cea mai bună experiență, fiind disponibile atât înainte, cât și în ziua lansării celor mai importante titluri. Similar, jocurile care beneficiază de actualizări majore sau DLC-uri sunt, de asemenea, optimizate cu ajutorul driver-elor Game Ready.

Pentru titlurile VR, care trebuie să ofere fără excepție senzația de imersiune completă în lumea jocului, unde orice problemă sau bug poate ruina experiența realității virturale, un driver GeForce Game Ready va oferi de fiecare dată cea mai bună sesiune de joc posibilă.

Game Ready pentru Prey

Cei care așteaptă lansarea Prey vor putea descărca driver-ul Game Ready, care oferă cea mai bună experiență utilizatorilor GeForce, totul datorită eforturilor susținute ale inginerilor NVIDIA de a optimiza performanța în joc. Mai mult, certificarea Microsoft WHQL acordată fiecărui driver Game Ready reprezintă o garanție suplimentară a calității.

Game Ready pentru fiecare actualizare sau DLC

Driver-ele Game Ready sunt proiectate astfel încât să ofere cea mai bună experiență de gaming, acestea evoluând cu fiecare actualizare sau nou DLC al titlului preferat. Un exemplu îl reprezintă update-ul lunii mai pentru Gears of War 4.

Game Ready – critic pentru jocurile VR

BattleZone este unul dintre titlurile VR care demonstrează importanța unui driver Game Ready. O experiență fără compromisuri e crucială pentru astfel de jocuri, în care un simplu bug poate distruge sesiunea de gaming. Ca întotdeauna, NVIDIA, prin intermediul driver-elor Game Ready, asigură optimizarea performanței, dar și a latenței, element esențial pentru a obține fluiditatea gameplay-ului VR.

Mai multe informații:

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte