NVIDIA, Warner Bros. Interactive Entertainment și Monolith Productions anunță colaborarea pentru versiunea PC a jocului video Middle-earth: Shadow of War.

Versiunea pentru PC a Middle-earth: Shadow of War va include NVIDIA Ansel, instrumentul pentru captarea imaginilor din joc. NVIDIA lucrează de asemenea cu Monolith pentru a adăuga alte funcții avansate pentru PC, precum HDR (high dynamic range lighting), care creează o gamă largă de culori și luminozitate, pentru ca jocul să fie mai captivant și mai natural.

“NVIDIA este un partener important care aduce un nivel ridicat de expertiză în gaming-ul pentru PC, alături de resurse pentru developeri și tehnologii de gaming avansate”, a declarat Kevin Stephens de la Monolith. ”Colaborăm cu NVIDIA pentru multiple aspecte ale Middle-earth: Shadow of War  – de la stabilitatea și performanța soft-ului de optimizare la tehnologii de ultimă generație precum Ansel și HDR.”

Middle-earth: Shadow of War este un joc video de rol (RPG) care urmează să fie lansat în curând, fiind dezvoltat de Monolith Productions și publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment. Acesta este continuarea Middle-earth: Shadow of Mordor din 2014, continuând narațiunea acestuia, bazată pe seria lui J.R.R. Tolkien.

”Este o onoare să colaborăm cu Monolith pentru a prezenta cea mai bună versiune a Middle-earth: Shadow of War,” a declarat Tony Tamasi, vice-președinte senior Content and Technology la NVIDIA. ”Detaliile subtile din elemente precum lumina fac jocul mai captivant, așadar lucrăm îndeaproape cu dezvoltatorii de jocuri și îi ajutăm să folosească tehnologia noastră pentru ca ei să își realizeze viziunea asupra creațiilor lor.”

Crearea Middle-earth pentru PC

Echipa de ingineri NVIDIA pentru efecte vizuale ajută Monolith să integreze cele mai noi tehnologii grafice și de simulări ale mișcărilor fizice în Middle-earth prin expertiza sa în dezvoltarea de jocuri. Resursele de dezvoltare vaste ale NVIDIA, care includ librării de efecte vizuale, instrumente de dezvoltare, documentație, cod sursă și multe altele, sunt la dispoziția Monolith.

Kraken_D3D11_S

Această colaborare facilitează integrarea funcțiilor avansate de gaming pe PC în Middle-earth: Shadow of War și maximizarea performanței plăcilor grafice NVIDIA® GeForce® GTX din seria 10 pentru gamerii PC. Pe măsură ce lansarea jocului se apropie, NVIDIA și Monolith își vor adapta performanțele, vor crește stabilitatea platformei și vor finaliza asistența pentru funcții și tehnologii pentru platforma de gaming GeForce GTX pentru PC, precum NVIDIA SLI™, drivere Game Ready, NVIDIA G-SYNC™, setări de redare optimizate și GeForce Experience™.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte