NVIDIA și Square Enix anunță astăzi lansarea FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION pentru PC, care conține grafică de ultimă generație, tehnologii de simulare a mișcării fizice, precum și asistență tehnică pentru instrumentele NVIDIA de captare și partajare.

Seria FINAL FANTASY este una din cele mai bine vândute francize ale tuturor timpurilor, cu peste 135 de milioane ne unități vândute în întreaga lume.

Square Enix va folosi noua generație Luminous Engine alături de NVIDIA® GameWorks™ și alte tehnologii avansate pentru a transforma FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION în versiunea optimă a jocului, cu suport nativ pentru rezoluțiile 4K și 8K, precum și HDR10. În plus, FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION va include update-uri pentru joc gratuite și conținut plătit disponibil pe versiunea de consolă.

FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION va fi compatibil cu intrumentele de captare și partajare GeForce® Experience™. NVIDIA Ansel™ este un instrument de fotografiere din interiorul jocului care le permite jucătorilor să realizeze capturi din orice poziție și să le ajusteze ulterior cu filtre. De asemenea, ei pot capta imagini HDR în formate de înaltă fidelitate și să partajeze capturile de ecran la 360 de grade prin smartphone-uri, computere sau echipamente de realitate virtuală. NVIDIA ShadowPlay™ Highlights captează automat cele mai bune realizări ale unui gamer în format video și capturi de ecran, permițând partajarea imediată prin Facebook, YouTube și Imgur.

“Cu ajutorul NVIDIA, creăm o uimitoare experiență vizuală în FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION, demnă de această franciză”, a declarat Hajime Tabata, director FINAL FANTASY XV la Square Enix. ”NVIDIA crește ritmul inovării în industria noastră, iar de acest lucru beneficiază atât jucătorii, cât și developerii.”

NVIDIA creează și le furnizează dezvoltatorilor de jocuri o gamă largă de tehnici de redare și simulare, precum și efecte speciale prin platforma NVIDIA GameWorks. Până în prezent, NVIDIA a lansat peste 2 milioane de linii de cod, iar tehnologiile GameWords apar în peste 1000 de jocuri.

 “Misiunea noastră este de a ajuta dezvoltatorii de jocuri să lanseze experiențe de gaming uimitoare prin dezvoltarea tehnologiilor grafice și fizice de ultimă oră”, a declarat Rev Lebaredian, vice-președinte GameWorks la NVIDIA. ”Facem acest lucru cu orientare către producție și furnizăm asistență cu expertiza de inginerie necesară pentru a face totul practic pentru dezvoltatori.”

FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION va include următoarele tehnologii GameWorks pentru grafică în timp real și simulări fizice:

  • NVIDIA Flow – pentru a crea combustibil lichid, foc și fum dinamice
  • NVIDIA HairWorks – pentru a crea blana și părul dinamice ale personajelor, animalelor și monștrilor din joc
  • NVIDIA ShadowWorks – pentru a le permite personajelor să creeze umbre pe ei înșiși
  • NVIDIA Turf Effects – pentru a crea iarbă și vegetație dinamice în joc
  • NVIDIA VXAO – pentru a adăuga volum și realism bazate pe principiile fizicii de umbră și lumină

FINAL FANTASY XV este al cincisprezecea titlu principal în cunoscuta franciză FINAL FANTASY. Cu o distribuție captivantă a personajelor, vizualuri spectaculoase, posibilitatea de a explora lumea și scene de luptă plină de acțiune, în timp real, acesta este pentru fanii seriei – dar și pentru cei care iau contact cu ea în premieră – experiența supremă FINAL FANTASY.

Producția versiunii optime FINAL FANTASY XV

NVIDIA colaborează cu Square Enix pentru a le livra gamerilor avantajele tehnologiilor NVIDIA și pentru a maximiza în același timp performanța plăcilor video NVIDIA GeForce GTX din seria 10 în ediția pentru Windows a FINAL FANTASY XV.

Crearea de tehnologii grafice cu hardware NVIDIA garantează faptul că acestea vor funcționa foarte bine pe plăcile video GeForce atunci când vor apărea în joc. Pentru a se asigura de acest lucru, NVIDIA oferă către Square Enix expertiză de inginerie la fața locului, middleware de simulare grafică și fizică, instrumente pentru programatori și cod sursă.

NVIDIA colaborează, de asemenea, cu Square Enix oferind asistență pentru tehnologiile disponibile exclusiv pe platforma de gaming pentru PC GeForce GTX, precum Game Ready Drivers, tehnologia de monitorizare NVIDIA G-SYNC™, setările optimizate pentru redare și GeForce Experience.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte