Blizzcon 2019 nu începe până în noiembrie, dar este posibil să fi primit prima privire la un nou anunț de la Blizzard. A apărut pe Amazon o carcasă de transport pentru consola de la Nintendo licențiată de Overwatch de la PowerA, iar aceasta a fost repede scoasă de pe site după ce vorba s-a răspândit. Această listare a carcasei pentru Switch a fost întâmpinată de întrebarea „Va fi Overwatch portat pe Switch?”.

Având în vedere faptul că Overwatch este printre cele mai mari branduri de gaming și că logo-ul apare pe orice de la tricouri până la șosete, nu ar fi neobișnuit să apară și pe o carcasă de Switch; asta până când iei în considerare treaba că listarea a fost scoasă. Eliminarea produsului de pe Amazon face să pară că nu trebuia să apară acolo încă, ceea ce înseamnă că ar putea fi legat de un anunț oficial făcut de Blizzard.

Cel mai probabil vom avea de așteptat până în noiembrie ca să vedem dacă Overwatch va călca pe urmele lui Diablo III către Switch sau dacă pur și simplu e o carcasă pentru fanii Overwatch care dețin un Nintendo Switch.

Pentru mai multe imagini cu produsul, aruncă o privire la tweetul lui Wario64:

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte