Lenovo face un joc pentru consumatorii de masă cu noul Lenovo Flex 11 Chromebook. Îmbinarea plăcerii dintre aspectul inovator dar cu puterea unui PC și proiectarea cu ajutorul aplicațiilor Android ™, Flex 11 este un laptop 2 în 1 optimizat pentru divertisment și productivitate. Efectul de 360 ​​° și afișajul multi-touch de 11,6 oferă utilizatorilor flexibilitatea de a comuta între patru moduri dinamice (ceas, cort, laptop și tabletă) pentru orice combinație de activități de lucru și de redare. Realizat de un procesor ARM Quad Core de 2.10 GHz, Flex 11 este construit pentru a rula fără probleme aplicații din Magazinul web Chrome și, în curând, din Magazinul Google Play. Combinați toate acestea cu un design durabil, ușor, cu o durată de viață de până la 10 ore, conectivitate USB de tip C și securitate robustă.

Creat special pentru Google Play

„Am creat Flex 11 pentru consumatori cu aplicații Android din Magazinul Google Play. Procesorul ARM Quad Core de 2,10 GHz oferă experiența utilizatorilor de aplicații mobile chiar si pentru PC. Skype, Asphalt 8, Evernote și Slack rulează fără probleme pe acest procesor puternic ARM, precum și toate aplicațiile touch, jocuri interactive, video de înaltă definiție și multe altele, fără a compromite performanțele.”

Flexibil 2-în-1

Laptop portabil, comprimat parţial, Flex 11 oferă posibilități de lucru fără întreruperi cu inovaţia 360 ° și afișajul multi-touch. Cu Flex 11, utilizatorii pot trece de la emisiuni de streaming în modul ceas pentru a partaja fotografiile în modul cort sau în modul laptop pentru a naviga în modul tabletă.

Afișajul multi-touch 11,6 „HD al lui Flex 11 acceptă recunoașterea ecranului tactil cu 10 de degete, sporind interacțiunea cu utilizatorul și sporind productivitatea pentru o varietate de aplicații. În plus, tehnologia anti-orbire reduce șocul ochilor, iar tehnologia IPS oferă imagini clare pe unghiuri largi de vizualizare.

Ușor și portabil

Cu greutate mai mică de 3 kilograme, Flex 11 este ușor și este ideal pentru productivitate în mișcare. Este suficient de compact pentru a vă aluneca cu ușurință în pungă atunci când vă aflați în mișcare sau de la o cameră la alta atunci când sunteți acasă.

Design durabil

Flex 11 rezistă rigorilor din întreaga zi cu designul său rezistent la picături pentru căderi de până la 75 cm (2.4 picioare). În plus, am întărit porturile și am sigilat touchpad-ul pentru a proteja împotriva deversărilor accidentale, în timp ce textura anti-alunecare asigură o aderență sigură când sunteți mobil. În plus, Flex 11 dispune de o tastatură rezistentă la apă, care poate gestiona scurgerile de până la 330 ml (aproximativ 1 cană de apă). Dacă faceți greşeala de a vărsa lichid pe tastatură, am proiectat canale sub tastatură pentru a scurge lichidul, ținându-l departe de componentele electrice sensibile.

Conectivitate

Flex 11 facilitează conectarea la alte dispozitive, datorită unei game largi de porturi, inclusiv HDMI, USB 3.0, mufă microfon / audio și slot pentru card SD. Mai presus de toate, are un port USB de tip C pentru conectivitate puternică și rapidă la periferice. USB Type-C poate încărca laptopul sau perifericele dvs. și oferă intrare / ieșire pentru video și date.

Baterie cu durată lungă de viață

Cu o durată de viață de până la 10 ore, Flex 11 va dura întreaga zi ba chiar și mai mult. Aduceți-o acasă, încărcați-o peste noapte și uitați de cablu în ziua următoare.

Prețuri și disponibilitate:

Chromebookul Lenovo Flex 11 începe de la 279 USD (USD), disponibil începând din aprilie 2017.
Toate produsele sunt disponibile pe Lenovo

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte