O săptămână de a dărui înapoi în stilul Lenovo

Asrock

Oferind comunităților noastre este o modalitate prin care trăim angajamentul față de angajații și clienții noștri. De aceea, este potrivit ca la începutul anului nostru fiscal facem „Săptămâna serviciului global a Lenovo”. Suntem mândri că această inițiativă a început ca un efort din partea angajaților noștri din întreaga lume. Acești angajați pasionați fac voluntariat pentru a conduce eforturile în comunitățile lor, încurajați de Lenovo.

O păsune ce servește ca centru de terapie pentru persoanele cu handicap din Jaguariuna, Brazilia

În această săptămână, mai mult de 2000 de lenovieni din peste 20 de țări se vor angaja în servicii pentru comunitățile lor. Unele dintre proiecte se vor concentra asupra educației și a mediului și multe dintre ele vor ajuta minoritățile și persoanele cu handicap. De exemplu, la biroul Motorola Mobility din Chicago, voluntarii vor aduce proiecte științifice și tehnologia în școlile publice. Angajații din India vor servi comunitatea lor prin crearea de cărți audio pentru copiii ce au au probleme de vedere.

Un eveniment de alfabetizare în tehnologie pentru persoanele în vârstă a avut loc în Bratislava, Slovacia.

Proiecte ce satisfac nevoi unice ale populației noastre și a clienților care rezonează cu angajații. Suntem norocoși să creem această pârghie de tehnologie și chiar să donăm dispozitive pentru a face lucruri pozitive în comunitățile noastre. Acestea sunt modurile noastre în care trăim „diferit e mai bine”!

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte